Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Webdesign

In de meeste gevallen begint een succesvolle internet marketing strategie met een eigen website. Vergeet daarbij niet dat je site meer moet zijn dan het ‘online visitekaartje’ waar veel andere webdesignbedrijven het over hebben. Je bezoekers moeten er immers meer kunnen terugvinden dan alleen je contactgegevens. Denk hierbij aan algemene bedrijfsinformatie, maar ook aan informatie over je producten of diensten. En daarmee zijn we er nog niet.

Website laten maken

Waarom wil je een website laten maken? Waarschijnlijk niet puur om bezoekers te informeren. Je wilt van deze bezoekers het liefst ook klanten maken. Meer klanten betekent namelijk meer omzet. Je website moet dus een extra verkoopkanaal worden. Als webdesign bureau zorgen we daar natuurlijk graag voor.

Webshop laten maken

Dat het bij een webshop ook draait om omzet genereren, spreekt voor zich. In de praktijk blijkt dat vaak echter nog niet zo gemakkelijk te zijn. In veel gevallen begint dit bij de shop zelf. Je webshop laten maken door Kwalitiv is daarom verstandig. Wij weten immers hoe we een sterke shop met een hoge conversie bouwen.

Webdesign diensten

Om de focus te kunnen leggen op onze internet marketing diensten, ontwikkelen we geen maatwerk websites meer. In plaats daarvan richten we ons op open source software. Zo werken we voor websites met WordPress en voor webshops in de meeste gevallen met Magento.

WordPress website

Een WordPress website is eenvoudig zelf te beheren. Het systeem is namelijk overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, mede doordat er geen talloze nutteloze functionaliteiten ingebouwd zijn. Wel kan vrijwel iedere mogelijke functie worden toegevoegd. Dat maakt WordPress erg flexibel.

Magento webshop

Met een Magento webshop heb je standaard toegang tot zeer veel functionaliteiten. Daarmee ben je direct klaar voor de toekomst. Bij groei hoef je dus niet telkens naar een nieuw systeem over te stappen. Magento is dan ook niet voor niets de marktleider op het gebied van e-commerce.

Waarom Kwalitiv als webdesign bureau?

Door met open source software te werken, zijn we in staat de kosten laag te houden. Zo blijven onze webdesign prijzen betaalbaar. Tevens ben je bij Kwalitiv verzekerd van een professionele en veilige site. Waar we ons als webdesign bedrijf echt mee onderscheiden? We streven er altijd naar een (extra) verkoopkanaal te creëren. Je website is immers een investering die je natuurlijk wel wilt terugverdienen.

Interesse?

Vraag nu een offerte aan voor een winstgevende website of webshop.