Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Webdesign prijzen

Het is bijna onmogelijk om met vaste webdesign prijzen te werken. Iedere site is immers anders, dus ook de prijs zal telkens verschillen. Natuurlijk zijn er wel diverse zaken die de website prijs sterk kunnen beïnvloeden. Dat begint al bij de vraag of het om een website of webshop gaat. Daarnaast zijn er echter nog vele andere eigenschappen die een rol spelen.

Uniek of niet?

De vraag hoeveel maatwerk er moet worden verricht, is een bepalende factor als het gaat om website prijzen. Omdat onze focus ligt op internet marketing diensten als zoekmachine marketing, ontwikkelen we in principe geen maatwerk websites meer. Hierdoor kunnen we de prijs laag houden.

Omvang

Ook de omvang van een website heeft invloed op de prijs. Zo zal een eenvoudige bedrijfswebsite met slechts enkele pagina’s bijvoorbeeld een stuk voordeliger zijn dan een omvangrijke webshop met vele categorieën en producten. In het tweede geval is er namelijk sprake van veel meer invoerwerk.

Functionaliteiten

Extra functionaliteiten zorgen vanzelfsprekend voor een hogere website prijs. Denk hierbij aan meertaligheid, uitgebreide offerteformulieren en een evenementenkalender. Verder hebben websites en webshops uiteraard al direct een behoorlijk verschil in functionaliteit.

Webdesign prijzen bij Kwalitiv

Het is inmiddels wel duidelijk dat er in principe geen vaste prijs te hanteren is voor een website. Om toch een beeld te krijgen van de kosten, raden we je aan een website offerte aan te vragen. Wanneer je hierbij duidelijk aangeeft wat je wensen zijn, kun je op werkdagen al binnen 24 uur een heldere offerte met daarin een goed onderbouwde website prijs verwachten. Je zult dan meteen zien dat onze webdesign prijzen zeer betaalbaar zijn. Doordat we geen websites op maat maken, kunnen we de kosten immers laag houden.

Interesse?

Vraag nu een offerte aan voor een winstgevende website of webshop.