Raamfolie-Winkel.nl

Raamfolie-Winkel.nl is dé specialist op het gebied van plakfolie. Het assortiment van Raamfolie-Winkel.nl bestaat dan ook uit vele verschillende folies die door de klant zelf óf door een montageteam op het raam kunnen worden aangebracht. Het bedrijf levert een hoge kwaliteit, doordat de plakfolie rechtstreeks uit de vakhandel komt. Raamfolie-Winkel.nl is al 2.5 jaar klant, iets waar we trots op mogen zijn!

Wat was de vraag?

Raamfolie-Winkel.nl wilde graag (én nog steeds) meer betaalde en onbetaalde website bezoekers aantrekken. Alles om meer verkopen te genereren. Dit betekent dat wij aan het werk mochten om de posities in Google te verbeteren, zodat Raamfolie-Winkel.nl daadwerkelijk meer bestellingen zou gaan ontvangen. Onze aanpak was concreet: voor resultaat op de korte termijn gingen we aan de slag met SEA, terwijl we voor de lange termijn SEO besloten in te zetten. Dit met de bedoeling dat Raamfolie-Winkel.nl optimaal zichtbaar en vindbaar zou zijn voor haar (potentiële) klanten.

Waar beginnen we mee?

Voordat we van start gaan met onze maandelijkse SEO-werkzaamheden, komen we allereerst terecht in de opstartfase. Hierin doen we een uitgebreide scan van de website en het huidige linkprofiel. Dankzij deze scans kunnen we eventuele problemen en fouten in kaart brengen en oplossen. Dat kan van groot belang zijn voor je organische posities in Google en andere zoekmachines. Dergelijke punten lossen we zelf op of communiceren we door aan de developer van de klant. Wanneer ook het zoekwoordenonderzoek is uitgevoerd, kunnen we aan de bak met onze maandelijkse inspanningen!

E-commerce

Maar liefst 40,18% meer omzet

Google Ads

14,70% lagere kosten per conversie

Daarnaast hebben we voor Raamfolie-Winkel.nl de Google Ads campagnes op orde gebracht. In dit geval betekent dat zowel zoekcampagnes als een Google Shopping campagne. Deze SEO én SEA werkzaamheden zorgen ervoor dat de webshop op zowel de korte als de lange termijn vindbaar is.

Wat hebben we gedaan?

Binnen het maandelijkse SEO pakket en SEA pakket voor Raamfolie-Winkel.nl verzorgen we verschillende werkzaamheden. Wat die werkzaamheden voor SEO precies inhouden? Onze specialisten werken doorlopend aan de drie pijlers: techniek, content en populariteit. Zo houden wij ons bijvoorbeeld bezig met SEO-teksten, zoekwoordenonderzoek, monitoring en analyse, linkbuilding en eventuele nieuwe ideeën voor de website.

Naast deze SEO-werkzaamheden, beheren en optimaliseren we de Google Ads campagnes. Binnen de diverse zoekcampagnes hebben we advertentiegroepen opgezet voor de belangrijkste producten van Raamfolie-Winkel.nl. Voor de overige bezoekers hebben we een dynamische zoekcampagne én Google Shopping campagne opgezet. Dit met het doel om ook andere zoekopdrachten af te vangen en nog meer zichtbaarheid te creëren. Daarmee streven we zoals altijd naar een zo hoog mogelijke ROI. We kunnen overigens wel verklappen dat die ROI er zéér interessant uitziet!

Ook een GRATIS adviesgesprek?

Ayra Lintsen

Ayra Lintsen

Junior Online Marketeer

Ayra was één van de verantwoordelijken voor deze case. Benieuwd wat zij in jouw case zou adviseren? Vraag dan een 100% gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Dit gesprek kan telefonisch of bij ons op kantoor plaatsvinden. Binnen een half uur komen we vervolgens tot een doelgericht advies dat naadloos aansluit op je wensen!