Gratis SEA scan

Heb je een Google Ads Klant-ID?

N

Geheel gratis & vrijblijvend

Ter waarde van 149 euro

N

Concrete verbeterpunten

Voor meer rendement

N

Meer dan 10 jaar ervaring

Advies van échte experts

Zoekmachine adverteren (SEA)

Search engine advertising (SEA) vertalen we in het Nederlands als zoekmachine adverteren. In de praktijk wordt over het algemeen echter liever gesproken van SEA. Ook bij deze vorm van zoekmachine marketing zorgen we ervoor dat een website beter vindbaar wordt in zoekmachines. Bij SEA richten we ons echter specifiek op de betaalde zoekresultaten.

Helemaal bovenaan

Een groot voordeel van SEA is dat je helemaal bovenaan terecht kunt komen. Dit betekent dat je zelfs nog boven de organische zoekresultaten wordt weergegeven. Daar staan immers tot wel 4 betaalde zoekresultaten. Zo profiteer je van optimale zichtbaarheid.

f

Maximale controle

Op welke locaties worden je advertenties weergegeven? Op welke apparaten? Bij welke zoekopdrachten? Wat wil je uitgeven? Wanneer je kiest voor SEA heb je dit allemaal zelf in de hand. Je hebt dus maximale controle over je Google Ads campagne.

Direct resultaat

Daar waar SEO tijd nodig heeft, ligt dat voor SEA anders. In dit geval is het namelijk mogelijk om direct zichtbaar te zijn en direct resultaat te boeken. Zo kun je bijvoorbeeld op korte termijn beginnen met het terugverdienen van de investering in een website of webshop.

Waarom Kwalitiv als SEA bureau?

Soms valt het niet mee om een SEA campagne rendabel te maken. Gelukkig is dat iets waar Kwalitiv juist erg goed in is. Wij weten immers hoe we een dergelijke campagne moeten optimaliseren. Op die manier zorgen we voor lagere kosten of hogere inkomsten. Niet voor niets zijn we als SEA bureau dan ook officieel Google Ads gecertificeerd. Wanneer je voor een van onze SEA-pakketten kiest, kun je dus rekenen op maximaal rendement.

Interesse?

Neem contact met ons op voor meer online resultaat.