Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

SEA-pakketten

SEA en SEO vullen elkaar goed aan. Samen leveren ze namelijk zowel op de korte als op de lange termijn resultaat op. Niet gek dat we beide diensten standaard opnemen in onze complete online marketing pakketten dus. We bieden echter ook de keuze voor een los SEA-pakket, zoals we dat met onze SEO-pakketten doen voor SEO.

Bij een SEA-abonnement gaan we eenmalig én doorlopend aan de slag. Zo zullen we allereerst bijvoorbeeld een campagne moeten opzetten om deze vervolgens maandelijks te beheren en optimaliseren. Als drukke ondernemer heb je daar waarschijnlijk echter de tijd niet voor, terwijl dat juist zo belangrijk is voor een hoge ROI.

3 zeer complete SEA-abonnementen

Het is van belang om Google Ads campagnes allereerst goed onderbouwd en op de juiste manier op te zetten. Daar blijft het echter niet bij. Bij SEA is het namelijk essentieel om die campagnes vervolgens te blijven monitoren en optimaliseren. Een Google Ads of Shopping campagne zo nu en dan uitbouwen is vaak overigens ook de moeite. En zo zijn er nog genoeg andere factoren die bepalend zijn voor succes met SEA.

Wil je succesvol adverteren via Google, dan is het verstandig om voor een van onze complete Google Ads pakketten te gaan. In dat geval kun je er immers op rekenen dat er niet alleen een ijzersterke basis wordt gelegd, maar dat je campagnes daarna ook doorlopend door een specialist worden beheerd. Bovendien heeft een dergelijk Google Ads (of Shopping) abonnement vaste prijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Google Ads of Shopping pakket van Kwalitiv

Wanneer je volledig ontzorgd wilt worden op het gebied van SEA, dan zijn onze Google Ads en Shopping abonnementen precies wat je zoekt. Onze specialisten zijn dan namelijk continu bezig om het maximale uit je campagnes te halen. Dankzij een SEA-pakket heb je dus geen omkijken meer naar je Google Ads account. Tegelijkertijd kun je wel rekenen op een optimaal resultaat en bovendien weet je vooraf exact wat onze dienstverlening kost.

Interesse?

Neem contact met ons op voor meer online resultaat.