Nieuwe website live!

Waarom Instagram advertising?

Waarom is Instagram adverteren nog meer interessant? Instagram staat bekend om het gebruik van beeld. Gebruikers delen foto’s met anderen, zowel in de professionele vorm als in een persoonlijke vorm. Dat is één van de redenen waarom jongeren naar dit kanaal zijn ‘overgestapt’. Voor bedrijven is het dan ook de uitgelezen kans om via Instagram ads en posts óók hun persoonlijke kant te laten zien.

Hoe kun je Instagram advertenties inzetten?

Adverteren op Instagram biedt vele kansen om jouw bedrijf nóg beter op de kaart te zetten. Zo zijn er veel bedrijven die Instagram ads in de vorm van Stories inrichten om bijvoorbeeld een ‘kijkje achter de schermen’ te geven. De nadruk van zo’n Instagram advertentie ligt meer op het creëren van een bepaalde connectie dan op het verkopen van een product of dienst. Op de lange termijn is dit een goed voorbeeld van een Instagram marketing strategie om (nieuw) personeel aan te trekken.

Zo zien we naast de ‘losse’ video’s of andere beelden op Instagram Stories, ook krachtigere beelden en teksten van bedrijven voorbij komen. Dergelijke berichten of advertenties worden vaak ingezet om een bepaalde ‘storyline’ neer te zetten die is gebaseerd op de uitstraling en branding van een bedrijf. Soms worden die ingezet om eerdere websitebezoekers te ‘retargeten‘ met wat meer achtergrondinfo. In andere gevallen zijn ze ook geschikt nieuwe bezoekers aan te trekken.

Ook slim groeien op Instagram?

Wij denken graag een doelgerichte Instagram strategie voor je uit.

Wat zijn de voordelen van adverteren op Instagram?

Instagram is onderdeel van Facebook. Dit betekent dat er vele voordelen zijn t.a.v. adverteren via Instagram. Eén van de voordelen is dat het relatief eenvoudig is om zowel Facebook als Instagram advertising in te zetten. We zetten nog meer voordelen op een rijtje:

 • Groot bereik
  Verkeerspotentie benutten
 • Doelgericht
  Bedrijfsdoelstellingen behalen
 • Erg geschikt voor retargeting
  Bezoekers opnieuw bereiken
 • Meer naamsbekendheid en betrokkenheid
  Doelgroep vinden en binden
 • Meer verkeer naar je website
  Conversies genereren
 • Zeer betaalbaar
   Budget vanaf 1 euro per dag hanteren
 • Nauwkeurig meetbaar
  Resultaat meten is weten
Junior online marketeer Anouk (blauw patroon)
Aangenaam 👋 Ik ben Anouk

Samen jouw Instagram strategie uitdenken?

Onder het genot van een (digitaal) kopje koffie ga ik graag met je in gesprek. Zo werken we samen jouw strategie uit!

Helemaal gratis natuurlijk, lekker toch?

Team buiten

Instagram marketing uitbesteden?

Adverteren op zowel Facebook als Instagram biedt ontzettend veel mogelijkheden. Ben jij er nog niet helemaal uit welk kanaal het beste bij jouw bedrijf past? Of nóg belangrijker, bij jouw doelgroep? Wat de juiste insteek van je Instagram campagne is, is bovendien afhankelijk van de vraag wat je met je advertenties wilt bereiken. Gaat het bijvoorbeeld om het genereren van leads, verkrijgen van nieuwe bezoekers of creëren van merkbekendheid en/of -betrokkenheid? Het kan overigens ook zijn dat je de kansen van beide kanalen wilt benutten. Goed nieuws: het kan allemaal!

Wij zijn een ervaren Instagram marketing bureau en weten dus hoe we bedrijven het beste kunnen adviseren op het gebied van Instagram advertising. Daarnaast weten wij vanzelfsprekend hoe we vervolgens het maximale uit jouw Instagram ad kunnen halen. Zo kun je erop rekenen dat je expertise in huis haalt, waardoor jouw Instagram campagnes optimaal zullen draaien. Klinkt dat interessant en wil jij binnenkort wellicht ook starten met Instagram adverteren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om jouw Instagram marketing uit te besteden.