Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Zoekmachine marketing bureau Kwalitiv

In plaats van search engine marketing (SEM) hebben we het in Nederland liever over zoekmachine marketing. Hiermee doelen we op de werkzaamheden die je website beter vindbaar maken in zoekmachines als Google. Die vindbaarheid is natuurlijk erg belangrijk voor jou als ondernemer. De meeste online zoektochten beginnen immers bij een zoekmachine. Een zoekmachine marketing bureau zorgt ervoor dat je daadwerkelijk geworden wordt tijdens die zoektochten.

Binnen zoekmachine marketing wordt er onderscheid gemaakt tussen zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Het belangrijkste verschil? Bij SEO focussen we ons op de gratis – ook wel organische – zoekresultaten. En bij SEA ligt die focus op de betaalde zoekresultaten. De keuze voor één van deze of zelfs beide zoekmachine marketing diensten hangt af van diverse factoren. Daar denken wij als zoekmachine marketing bureau uiteraard graag over mee.

Welke vorm van zoekmachine marketing?

Waarschijnlijk vraag je jezelf af welke vorm van zoekmachine marketing nu het meest geschikt is. Hoewel dat afhankelijk is van jouw specifieke situatie, geven de onderstaande stellingen je hier wat meer inzicht in. Wil je meer weten? Plan dan gerust een vrijblijvend online marketing adviesgesprek in.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

 

  • “Ik wil op de lange termijn bovenaan staan”
  • “Ik wil gratis vermeld worden in de zoekresultaten”
  • “Ik wil blijvend resultaat zien”

Zoekmachine adverteren (SEA)

 

  • “Ik wil direct bovenaan staan”
  • “Ik vind het geen probleem om per bezoeker te betalen
  • “Ik wil mijn site tijdelijk onder de aandacht brengen”

Beide zoekmachine marketing diensten combineren

De statements hierboven geven voor een groot deel de verschillen tussen SEO en SEA aan. Vanwege die verschillen kan het juist interessant zijn om beide vormen van zoekmachine marketing te combineren. Ben je bijvoorbeeld een nieuwe speler, dan wil je waarschijnlijk enerzijds iets opbouwen voor de lange termijn en anderzijds ook op korte termijn al omzet genereren. Ben je echter een gevestigde speler, dan zorgt de combinatie van beide zoekmachine marketing diensten ervoor dat je de zoekresultaten kunt domineren. Ten slotte kan een zoekmachine marketing bureau de data van je Google Ads campagne gebruiken voor SEO-doeleinden, en andersom natuurlijk. En dat kan de resultaten naar een hoger niveau tillen.

Waarom Kwalitiv als zoekmachine marketing bureau?

Kwalitiv is een zoekmachine marketing bureau dat je graag helpt bij het maken van de keuze tussen SEO, SEA en SEO én SEA. Om vervolgens vanzelfsprekend aan te sturen op een zo hoog mogelijke return on investment (ROI). Jij wilt immers dat je investering ook daadwerkelijk geld oplevert. En dat is precies waar wij als zoekmachine marketing bureau voor zorgen. Neem gerust contact met ons op als je dat wel ziet zitten.

Interesse?

Neem contact met ons op voor meer online resultaat.