Nieuwe website live!

Google Shopping 

Google Shopping biedt zeer interessante mogelijkheden voor webshops. Daar waar ‘reguliere’ Google advertenties enkel tekst weergeven, laat een Shopping advertentie namelijk ook een afbeelding en prijs zien. Dat geeft een zoeker direct een beeld van een specifiek product, zónder je webshop te bezoeken. Klikt hij of zij vervolgens op de advertentie, dan is dat een teken van concrete interesse in het product. Omdat je bezoeker dus al vóór zijn of haar bezoek is voorzien van belangrijke informatie, zal dat de conversie aanzienlijk verhogen. Als webshopeigenaar is dat wat je wilt toch? Om daarbij ontzorgd te worden en te profiteren van een optimale ROI, is Google Shopping uitbesteden absoluut het overwegen waard.

  • Hoge koopintentie
  • Meer verkeer en conversies
  • Vaste contactpersoon die proactief meedenkt
  • Helder inzicht in werkzaamheden en voortgang

Waarom aan de slag gaan met Google Shopping ads?

Naast de hogere conversie zijn er meer redenen waarom een Google Shopping campagne interessant is. De Shopping ads staan bijvoorbeeld vaak helemaal bovenaan, nog boven de organische resultaten én zoekadvertenties. Het visuele aspect van Shopping advertenties zet die vergrote zichtbaarheid nog eens extra kracht bij. Zoals je van zoekmachine adverteren gewend bent, kun je ook met Google Shopping rekenen op (vrijwel) direct resultaat en veel controle. Wat echter wel onderscheidend is, is dat je lagere klikprijzen betaalt. Dat in combinatie met het hogere conversiepercentage zou jou als webshopeigenaar zeker moeten triggeren. Waar wacht je nog op? Laat Kwalitiv een Google Shopping campagne opzetten!

Google Shopping campagne overlaten aan Kwalitiv

Google Shopping opzetten is niet voor iedereen weggelegd. Dat begint vaak al bij een bruikbare ‘product feed’. Dit is de basis van een Shopping campagne en zal geautomatiseerd moeten worden. Althans, om het beheer werkbaar te houden. Vervolgens ziet de opbouw en optimalisatie van een Google Shopping campagne er anders uit dan bij zoekcampagnes. Een specialist als Kwalitiv weet echter aan welke knoppen er gedraaid moet worden voor (meer) resultaat. Dat wordt nog eens bevestigd door het feit dat we Google Partner zijn. Je kunt dus met een gerust hart Google Shopping aan ons uitbesteden. 
 

Eigenaar Joep (blauw patroon)
Aangenaam 👋 Ik ben Joep

Samen jouw Google Shopping strategie uitdenken?

Onder het genot van een (digitaal) kopje koffie ga ik graag met je in gesprek. Zo werken we samen jouw strategie uit!

Helemaal gratis natuurlijk, lekker toch?

Kwalitiv als Google Shopping bureau

Ontdek de kracht van Google Shopping met Kwalitiv. Ons ervaren team is bedreven in het opzetten van op maat gemaakte Google Shopping-campagnes die jouw producten in de schijnwerpers zetten. We gaan verder dan de standaard aanpak en streven naar waardevolle resultaten door kritisch te zijn in onze strategieën. Door deze aanpak helpen we jouw bedrijf om te groeien en succes te behalen in de competitieve wereld van e-commerce. Wil je weten hoe we dit voor anderen hebben gedaan?