Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Social media marketing (SMM)

Dat de social media de afgelopen jaren hard zijn gegroeid, is je vast niet ontgaan. Bijna iedereen heeft een Facebookaccount, de meeste professionals zijn wel actief op LinkedIn en nog steeds wordt er flink op los getweet. Dit biedt mooie kansen. Het bereik van de kanalen is namelijk enorm. Ook je potentiële klanten zijn hoogstwaarschijnlijk op een of meerdere social media kanalen te vinden. Social media marketing (SMM) is een perfect middel om de interactie met hen aan te gaan.

Strategie

Een sterke social media strategie is natuurlijk erg belangrijk. Wat zijn bijvoorbeeld je doelstellingen? Welke doelgroep wil je bereiken? En op welke social media kanalen is deze doelgroep actief?

Monitoring

Social media monitoring wordt vaak vergeten. Dat is jammer. Het is immers zeer waardevol om te weten wat er over je gezegd wordt en wat de resultaten van social media marketing zijn.

Beheer

Je social media accounts laten beheren door Kwalitiv is een prima plan. Dat bespaart je namelijk flink wat tijd en moeite. Zo kun jij doen waar jij goed in bent, terwijl wij doen waar wij goed in zijn.

Campagne

Soms is het interessant om een social media campagne op te zetten. Hiermee kan het bereik namelijk aanzienlijk worden vergroot en is het mogelijk om je doelgroep erg nauwkeurig te targeten.

Social media: een middel, geen doel

Veel bedrijven maken een social media account aan “omdat de concurrentie dat ook doet”. Er worden eenmalig wat berichten, een logo en enkele foto’s op gezet, maar helaas blijft het daar vaak bij. Social media marketing moet echter geen doel op zich zijn. Het is immers een middel waarmee diverse doelen kunnen worden bereikt. En daarvoor is enkel een pagina aanmaken en invullen niet genoeg. Je dient er consequent mee aan de slag te gaan. Deel bijvoorbeeld regelmatig sterke content en reageer actief op berichten. Pas als social media marketing inderdaad consequent wordt ingezet, kan het mooie resultaten opleveren. Loyaliteit, naamsbekendheid en klanttevredenheid en -betrokkenheid zijn daarvan goede voorbeelden.

Kwalitiv als social media marketing bureau

Er gaat veel tijd zitten in social media marketing. Als ondernemer valt het niet mee om die tijd er structureel voor vrij te maken. Tegelijkertijd besef je wel dat de social media tegenwoordig zeer belangrijk zijn. Schakel daarom Kwalitiv in als social media bureau, zodat je optimaal kunt profiteren van dit kansrijke marketingkanaal.

Interesse?

Neem contact met ons op voor meer online resultaat.