Nieuwe website live!

Waarom verkopen op Bol.com?

Er zijn genoeg redenen om je producten ook te verkopen op Bol.com. In de basis zijn die redenen gerelateerd aan het genereren van extra omzet. En waarschijnlijk is dat precies wat je uiteindelijk nastreeft als online ondernemer. Hoe krijg je dat concreet voor elkaar door te verkopen via Bol? De onderstaande zaken helpen je daarbij.

Extra afzetkanaal

Je eigen shop staat als een huis. Een nieuwe vestiging openen zoals traditionele winkels dat dan doen, biedt online weinig meerwaarde. Maar wat als je jouw producten simpelweg in een andere winkel legt? Bol maakt dat mogelijk. Verkoop via Bol om te profiteren van een extra afzetkanaal!

Meer bereik

Bol heeft meer dan 13 miljoen klanten, waarmee het platform natuurlijk een enorm bereik heeft. Zeker de moeite waard om je producten ook daar ’in de schappen’ te leggen dus. Door op Bol te verkopen, lift je namelijk mee op hun merkbekendheid en grote marketingbudgetten.

Nieuwe doelgroep

Een online zoektocht begint niet meer voor iedereen per definitie bij een zoekmachine. Ben je toch al op Bol aan het browsen en heb je nog wat nodig? Dan gebruik je de marketplace zelf waarschijnlijk eerst als zoekmachine. Door te verkopen bij Bol.com, bereik je ook die doelgroep!

Ook producten verkopen via Bol?

Jouw producten verkopen op Bol.com is mogelijk zodra je assortiment toegevoegd is aan het platform. Natuurlijk kun je dat handmatig doen, maar wij hebben een betere oplossing. Met behulp van een feed management tool is dat namelijk te automatiseren. Zo koppel jij jouw webshop als het ware aan Bol, zodat je het assortiment relatief snel op Bol.com kunt verkopen. Het enige wat je nodig hebt, is een verkoopaccount. Vervolgens maken wij de koppeling en overige stappen in orde en kan het verkopen via Bol beginnen. Afhankelijk van je ambities kun je vanuit daar bijvoorbeeld ook adverteren op Bol.com of jouw productinformatie steeds verder optimaliseren voor nog meer omzet. Benieuwd wat Kwalitiv voor jou kan betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend een gratis adviesgesprek in.

Aangenaam 👋 Ik ben Joep

Jouw marketplaces strategie uitdenken?

Onder het genot van een (digitaal) kopje koffie ga ik graag met je in gesprek. Zo werken we samen jouw strategie uit!

Helemaal gratis natuurlijk, lekker toch?