Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Ons team van online marketing specialisten

Daar waar Kwalitiv jarenlang een one-man show was, zijn we intussen uitgegroeid tot een team van 8 online marketing experts. Projecten worden bij ons altijd geleid door marketeers met brede kennis en ervaring. Zij sturen daarbij een of meerdere medewerkers aan die elk hun eigen online marketing expertise hebben. Iedere dienst die je afneemt, wordt hierdoor uitgevoerd door een marketing expert die uitblinkt in deze specifieke dienst.

Neem je een compleet online marketing pakket af, dan kun je dus rekenen op een eigen team van internet marketing specialisten. Ben je benieuwd wie er in jouw persoonlijke online marketing team zitten? Dan kun je hieronder terecht voor het gezicht achter elke online marketing specialist. Lees ook zeker even wat hun hobby’s, interesses en bezigheden zijn. En mocht je meer willen weten of andere vragen hebben, neem dan gerust contact op!

N

Open communicatie

Korte lijntjes en een persoonlijke projectmanager die altijd voor je klaarstaat en proactief meedenkt

N

Doelgerichte aanpak

Op basis van jouw specifieke doelstellingen starten we met een bewezen online marketing aanpak

N

Aantoonbaar resultaat

Duidelijke periodieke rapportages die je resultaten in jip-en-janneketaal laten zien

N

Betaalbare tarieven

Transparante, scherp geprijsde pakketten die interessant zijn voor mkb-bedrijven

Maak kennis met ons online marketing team

Joep Bogaers

Joep Bogaers

Eigenaar

Joep is een ondernemer in hart en nieren. Al op de middelbare school schreef hij zich in bij de KVK. Al ver daarvoor had hij zijn eerste bedrijfsideeën en ondernemende uitspattingen. Nog steeds is hij de trotse eigenaar van Kwalitiv. Binnen zijn online marketing bureau is Joep voornamelijk bezig met strategie. Daarbuiten met fitness, lezen, muziek en reizen.

Menno Aarts

Menno Aarts

Online marketing

Menno is als Online Marketeer erg gedreven om samen met zijn klanten de mooiste resultaten neer te zetten. Hij leert dan ook graag alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de branche. Buiten de kantoormuren maakt hij graag tijd voor een spannende voetbalwedstrijd. En heb je inspiratie nodig voor een nieuwe Netflix-serie? Vraag het Menno!

Rachelle Broeren

Rachelle Broeren

SEO

Rachelle is een leergierige en ijverige studente, die een tikkeltje perfectionistisch is. Met haar master specialiseert ze zich in bedrijfscommunicatie en digitale media, waardoor haar interesse in online marketing enorm is gegroeid. Naast keihard werken en studeren, houdt Rachelle van koken, reizen en fotograferen. Je kunt haar verder geregeld spotten op het terras.

Karlijn Hoeben

Karlijn Hoeben

SEO

Karlijn is een bezige bij die niet goed stil kan zitten. Momenteel is ze bezig met de master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media én de master Ethiek van Bedrijf en Organisatie. Daarnaast tennist Karlijn graag bij Lacoste in Tilburg en vervult zij daar ook een functie als PR-functionaris. In de vrije tijd die nog overblijft, is ze graag onder de mensen en houdt ze zich bezig met koken en reizen.

Jolien Meirlevede

Jolien Meirlevede

SEO

Jolien is een manusje-van-alles die tijdens de master Business Communication and Digital Media meer leert over onder andere gebruiksvriendelijke interfaces en overtuigende teksten. Deze kennis zet ze gemakkelijk om door bijvoorbeeld pakkende SEO-teksten te schrijven voor onze klanten. Tegenwoordig spot je haar voornamelijk in Utrecht, of dansend op een festival natuurlijk!

Hidde de Nekker

Hidde de Nekker

Online marketing

Hidde is tijdens de master Marketing Analytics in aanraking gekomen met de data-gerelateerde kant van marketing. Binnen Kwalitiv is Hidde actief als Junior Online Marketeer en streeft hij ernaar de data van klanten te vertalen naar effectieve campagnes en mooie resultaten. Buiten het werk om gaat Hidde graag richting de stad en in het weekend vind je hem op het voetbalveld.

Daria Oghabi

Daria Oghabi

Content

Daria leert in haar bachelor Communicatie onder andere om pakkende teksten te schrijven. In combinatie met haar nieuwsgierige en creatieve aard zorgt dit ervoor dat ze overal een boeiende tekst over weet te schrijven. Ze is ijverig en koppig en stopt niet totdat ze haar doel bereikt heeft. Daria heeft alle informatieve video’s op YouTube al gezien en weet dus altijd wel een interessant feitje te vertellen.

Anouk Romberg

Anouk Romberg

Stagiaire

Anouk is als studente Business Innovation aan Avans Hogeschool zeker niet bang voor een uitdaging. Zo ook niet tijdens haar stage bij Kwalitiv. Hier is ze vooral bezig met alles rondom de sociale media. Daarnaast leert ze ook de fijne kneepjes van het online marketing vak. In haar vrije tijd is Anouk voornamelijk te vinden in de dansstudio of ergens in een café op de dansvloer.

Eva Vermunt

Eva Vermunt

SEO

Eva’s interesse in online marketing begon al op de middelbare school. Haar keuze voor de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen met als specialisatie Bedrijfscommunicatie en Digitale Media was daardoor al snel gemaakt. Als Eva niet aan het werk is, vind je haar hoogstwaarschijnlijk op het hockeyveld, op het terras of in de zon met een boek!

Maureen Vesseur

Maureen Vesseur

Online marketing

Tijdens de opleiding Commerciële Economie werd voor Maureen al snel duidelijk dat haar interesse uitgaat naar online marketing. Met name het analytische gedeelte daarvan spreekt haar erg aan. In haar vrije tijd is Maureen veel te vinden in de sportschool of op een festival. Ze is overigens ook altijd in voor een gezellig drankje op het terras!

Meer weten?

Maak kennis onder het genot van een heerlijk kopje koffie.