Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Ons team van online marketing specialisten

Daar waar Kwalitiv jarenlang een one-man show was, zijn we intussen uitgegroeid tot een team van 12 online marketing experts. Projecten worden bij ons altijd geleid door marketeers met brede kennis en ervaring. Zij sturen daarbij een of meerdere medewerkers aan die elk hun eigen online marketing expertise hebben. Iedere dienst die je afneemt, wordt hierdoor uitgevoerd door een marketing expert die uitblinkt in deze specifieke dienst.

Neem je een compleet online marketing pakket af, dan kun je dus rekenen op een eigen team van internet marketing specialisten. Ben je benieuwd wie er in jouw persoonlijke online marketing team zitten? Dan kun je hieronder terecht voor het gezicht achter elke online marketing specialist. Lees ook zeker even wat hun hobby’s, interesses en bezigheden zijn. En mocht je meer willen weten of andere vragen hebben, neem dan gerust contact op!

N

Open communicatie

Korte lijntjes en een persoonlijke projectmanager die altijd voor je klaarstaat en proactief meedenkt

N

Doelgerichte aanpak

Op basis van jouw specifieke doelstellingen starten we met een bewezen online marketing aanpak

N

Aantoonbaar resultaat

Duidelijke periodieke rapportages die je resultaten in jip-en-janneketaal laten zien

N

Betaalbare tarieven

Transparante, scherp geprijsde pakketten die interessant zijn voor mkb-bedrijven

Maak kennis met ons online marketing team

Joep Bogaers

Joep Bogaers

Eigenaar

Joep is een ondernemer in hart en nieren. Al op de middelbare school schreef hij zich in bij de KVK. Al ver daarvoor had hij zijn eerste bedrijfsideeën en ondernemende uitspattingen. Nog steeds is hij de trotse eigenaar van Kwalitiv. Binnen zijn online marketing bureau is Joep voornamelijk bezig met strategie. Daarbuiten met fitness, lezen, muziek en reizen. Dat laatste met zijn zelfgebouwde camper!

Menno Aarts

Menno Aarts

Online marketing

Menno is als Online Marketeer erg gedreven om samen met zijn klanten de mooiste online resultaten neer te zetten. Hij leert dan ook graag alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de branche. Buiten de kantoormuren maakt hij graag tijd voor een spannende voetbalwedstrijd. En heb je inspiratie nodig voor een nieuwe Netflix-serie? Vraag het Menno!

Claudia Berkhof

Claudia Berkhof

SEO

Tijdens de masters Marketing Management en Marketing Analytics aan Tilburg University heeft Claudia kennisgemaakt met diverse marketing onderwerpen. Ze kijkt ernaar uit om die kennis bij Kwalitiv in de praktijk te brengen en meer online marketing ervaring op te doen. In haar vrije tijd vindt Claudia het leuk om te reizen en zo nieuwe plekken te ontdekken of om zich te verdiepen in een goed boek.

Karlijn Hoeben

Karlijn Hoeben

SEO

Karlijn is een bezige bij die niet goed stil kan zitten. Momenteel is ze bezig met de master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media én de master Ethiek van Bedrijf en Organisatie. Daarnaast tennist Karlijn graag bij Lacoste in Tilburg en vervult zij daar ook een functie als PR-functionaris. In de vrije tijd die nog overblijft, is ze graag onder de mensen en houdt ze zich bezig met koken en reizen.

Ries Huijbregts

Ries Huijbregts

Accountmanager

Ries wist al snel dat zijn interesses lagen bij sales en (online) marketing. Na zijn studie Commerciële Economie heeft hij er dan ook voor gekozen om Accountmanager te worden bij een online marketing bureau. De ideale combinatie! Vóór die tijd heeft Ries al ervaring kunnen opdoen tijdens zijn afstudeerstage bij Kwalitiv. In zijn vrije tijd is hij op de padelbaan of het terras te vinden.

Marloes Jansen

Marloes Jansen

SEO

Marloes kwam er tijdens haar bachelor achter dat haar interesse vooral bij marketing ligt, waarna ze de master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media is gaan volgen. Binnen haar bijbaan bij Kwalitiv doet ze dan ook al de nodige kennis van online marketing op. Daarnaast is Marloes erg actief in het studentenleven, dus is ze altijd wel over te halen voor een feestje of een drankje.

Hidde de Nekker

Hidde de Nekker

Online marketing

Hidde is tijdens de master Marketing Analytics in aanraking gekomen met de data-gerelateerde kant van marketing. Binnen Kwalitiv is Hidde actief als Junior Online Marketeer en streeft hij ernaar de data van klanten te vertalen naar effectieve campagnes en mooie resultaten. Buiten het werk om gaat Hidde graag richting de stad en in het weekend vind je hem op het voetbalveld.

Anouk Romberg

Anouk Romberg

SEO & Social

Anouk is als studente Business Innovation aan Avans Hogeschool zeker niet bang voor een uitdaging. Zo ook niet tijdens haar bijbaan bij Kwalitiv. Hier is ze vooral bezig met alles rondom de sociale media, maar ook het online marketing vak heeft steeds minder geheimen voor haar. Anouk is in haar vrije tijd voornamelijk te vinden in de dansstudio of ergens in een café op de dansvloer.

Daantje Schoonhoven

Daantje Schoonhoven

SEO

Al van jongs af aan bleek taal iets waar Daantje echt haar ei in kwijt kon. In combinatie met haar passie voor marketing was de keuze voor haar huidige studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan Tilburg University dan ook snel gemaakt. In haar vrije tijd is Daantje vaak te vinden in de sportschool. Van een leuk festival met haar vriendinnen is ze trouwens ook niet vies!

Guus van Strijp

Guus van Strijp

SEO

Guus werkt graag aan zijn creatieve marketing skills tijdens de studie SPECO Sportmarketing aan de Economische Hogeschool Fontys. Daarnaast brengt hij die skills in de praktijk bij Kwalitiv. Guus beweegt graag tegen de massa in om zo tot een uniek idee te komen. In zijn vrije tijd bokst en sport hij dagelijks. Dat in combinatie met lekker en gezond eten. Je zal hem niet snel stil zien zitten!

Maureen Vesseur

Maureen Vesseur

Online marketing

Tijdens de opleiding Commerciële Economie aan Avans Hogeschool werd voor Maureen al heel snel duidelijk dat haar interesse uitgaat naar online marketing. Met name het analytische gedeelte daarvan spreekt haar erg aan. In haar vrije tijd is Maureen veel te vinden in de sportschool of op een festival. Ze is overigens ook altijd in voor een gezellig drankje op het terras in de zon!

Inge Weterings

Inge Weterings

Afstudeerstagiaire

Inge is als studente Communicatie aan Fontys Hogescholen veel creatief bezig. Als stagiaire binnen Kwalitiv doet ze dan ook een afstudeeronderzoek naar de Kwalitiv website. Ook in haar vrije tijd is ze graag creatief bezig en aan het oefenen met Adobe programma’s als Photoshop. En anders is ze op het korfbalveld te vinden of met vriendinnen op het terras.

Meer weten?

Maak kennis onder het genot van een heerlijk kopje koffie.