Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Online marketing tools & expertise

Welke diensten we aanbieden is helder. De online marketing expertise die daarbij komt kijken, is echter voor een deel gericht op specifieke tools. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat je benieuwd bent tot welke internet marketing tools onze kennis reikt. Of welke marketing certificaten we in bezit hebben natuurlijk.

Hebben wij bepaalde kennis niet zelf in huis, dan kunnen we je vaak alsnog helpen dankzij onze online marketing partners. Hoewel we onszelf geen full-service internetbureau noemen, kunnen we op die manier wel dezelfde service bieden. Vaak zelfs een betere. We werken immers alleen met échte specialisten.

Favoriete internet marketing tools

Bij Kwalitiv werken we met diverse online marketing tools. Daarbij doelen we op allerlei soorten platformen. Of het nu gaat om een marketplace voor het genereren van extra bestellingen, om een tool voor het verrichten van metingen of om software ten behoeve van SEO.

Amazon
Bigshopper
Bol.com
Channable
Cookiebot
CookieCode
Facebook
Google
Hotjar
Hubspot
Instagram
Kiyoh
Klantenvertellen
Leadinfo
Mailchimp
SEO Powersuite

Behaalde online marketing certificaten

Voor veel van deze online marketing tools zijn er ook certificeringen. Een mooie manier om aan te tonen dat we die internet marketing expertise daadwerkelijk in huis hebben. Zo zijn een of meerdere teamleden van Kwalitiv in het bezit van de onderstaande marketing certificaten.

N

Basisprincipes van online marketing

Google

N

Google Ads Display-certificering

Google

N

Google Ads Measurement-certificering

Google

N

Certificering voor Shopping-advertenties

Google

N

Google Ads Video-certificering

Google

N

Google Ads Search-certificering

Google

N

Google Analytics Individual Qualification

Google

N

HubSpot Inbound

HubSpot

N

HubSpot Sales Software

HubSpot

Gewaardeerde online marketing partners

Natuurlijk kun je als bureau niet in álles uitblinken. Wij zijn dan wel erg goed in zoekmachine marketing, content marketing en social media marketing, maar hebben bijvoorbeeld geen vertalers en designers in huis. Dat betekent echter niet dat we geen toegang hebben tot dergelijke specialisten. Sterker nog, dankzij onze internet marketing partners hebben we dat wel.

Converzo
Textcase
Van Laarhoven Websites

Onze online marketing expertise inzetten?

Vraag een gratis adviesgesprek aan als je wilt profiteren van onze kennis.