Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Facebook adverteren

Is adverteren op Facebook in 2020 nog geschikt voor jouw bedrijf? Een jaarlijks onderzoek van Newcom wijst uit dat er dit jaar in Nederland 10,4 miljoen gebruikers actief zijn op Facebook, in 2019 waren dat er 10,1 miljoen. Dus het antwoord is ja, Facebook adverteren kan nog steeds zeer geschikt zijn.

Daarmee is Facebook namelijk nog altijd één van de grootste social media kanalen. Hierdoor is adverteren op Facebook voor veel bedrijven erg interessant. Bovendien zijn er talloze mogelijkheden voor de targeting van je doelgroep, wat Facebook advertising natuurlijk nóg interessanter maakt.

Mogelijkheden met Facebook advertising

Gedurende de start van het opzetten van Facebook campagnes bepalen we de meest relevante doelgroep. De verdere opzet van deze Facebook campagnes gebeurt op basis van verschillende gegevens, zoals leeftijd en interesses. Naarmate er meer data wordt verzameld, kunnen de Facebook ads vervolgens steeds specifieker en relevanter gemaakt worden.

Ook kun je Facebook campagnes opzetten voor eerdere bezoekers en klanten. Vaak geldt immers niet dat een bezoeker al direct of een klant ook de volgende keer wat aanschaft of aanvraagt. Door hen te ‘retargeten’ kunnen we daar dankzij Facebook ads verandering in brengen. Hoe relevanter de doelgroep is, hoe hoger de conversie of lager de kosten zullen zijn.

Voordelen van adverteren op Facebook

Net als Instagram adverteren, gaat ook Facebook marketing verder dan alleen het creëren van bereik. Binnen dit kanaal is het namelijk mogelijk om je Facebook campagne perfect af te stemmen op de doelstellingen van jouw bedrijf.

N

Groot bereik

Verkeerspotentie benutten

N

Doelgericht

Bedrijfsdoelstellingen behalen

N

Erg geschikt voor retargeting

Bezoekers opnieuw bereiken

N

Meer naamsbekendheid en betrokkenheid

Doelgroep vinden en binden

N

Meer verkeer naar je website

Conversies genereren

N

Zeer betaalbaar

Budget vanaf 1 euro per dag hanteren

N

Nauwkeurig meetbaar

Resultaat meten is weten

Facebook marketing uitbesteden?

Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen? Met het uitbesteden van Facebook adverteren, kun je het verschil gaan maken. Kwalitiv is een ervaren Facebook marketing bureau dat het maximale uit de Facebook ads weet te halen. Wat jouw bedrijfsdoelstelling ook is. Of het nu gaat om het genereren van leads of verkrijgen van nieuwe bezoekers, of om het creëren van merkbekendheid en/of merkbetrokkenheid.

Door Facebook marketing uit te besteden, haal je expertise in huis. Hierdoor ben je er zeker van dat alle campagnes optimaal zullen presteren. Wij weten als Facebook marketing bureau immers hoe we een interessante return on advertising spend (ROAS) of cost per acquisition (CPA) kunnen behalen met jouw advertentiebudget. Wil jij binnenkort starten met Facebook ads? Neem dan contact op om jouw Facebook marketing uit te besteden.

Interesse?

Neem contact met ons op voor meer online resultaat.