Nieuwe website live!

Waarom verkopen via Amazon?

Er zijn diverse redenen waarom je zou willen verkopen op Amazon. Over het algemeen zijn die redenen gericht op het genereren van meer online omzet. Als ondernemer ben je natuurlijk altijd op zoek naar kansen om dat te bereiken. Hoe je dat doet door op Amazon te verkopen, is samen te vatten in 3 grote voordelen.

Extra afzetkanaal

Met je eigen webshop heb je een mooi afzetkanaal, maar waarom niet nóg een afzetkanaal toevoegen? Of mocht je als merk geen eigen shop hebben, dan start je simpelweg met de verkoop op Amazon om toch online te kunnen verkopen.

Groter bereik

Steeds meer mensen zoeken direct op marketplaces naar het product dat ze willen aanschaffen. En dan moet jij natuurlijk wel zichtbaar zijn. Een platform als Amazon heeft namelijk enorm veel bezoekers, wat jou een groot bereik oplevert.

Internationale groei

Wellicht verkoop je op dit moment alleen in Nederland. Het buitenland lijkt dan ver weg, maar met Amazon is het dichterbij dan je denkt. Kom je niet uit de btw-regelgeving of heb je geen voorraad in het buitenland, dan kan Amazon je helpen.

Ook producten verkopen via Amazon?

Om producten te verkopen op Amazon, dien je jouw assortiment aan de marketplace toe te voegen. Door je webshop met een feed management tool te koppelen, is dat proces te automatiseren. En dat is precies waar Kwalitiv heel goed in is. Zodra je verkopersaccount is aangemaakt, richten we dat in en kan het verkopen bij Amazon beginnen. Vanuit daar kun je alle kanten in: van het optimaliseren van je productvermeldingen tot het inzetten van Amazon advertising. Klinkt dat interessant? Plan dan een gratis adviesgesprek in, zodat we samen een strategie kunnen uitwerken.

Aangenaam 👋 Ik ben Menno

Jouw marketplaces strategie uitdenken?

Onder het genot van een (digitaal) kopje koffie ga ik graag met je in gesprek. Zo werken we samen jouw strategie uit!

Helemaal gratis natuurlijk, lekker toch?