Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

SEO-training

Het is erg belangrijk om goed vindbaar te zijn in zoekmachines. Over het algemeen zal iemands online zoektocht daar immers beginnen. Nu is het natuurlijk mogelijk om te adverteren in zoekmachines, maar dat kost (veel) geld. In plaats daarvan kun je de focus op de gratis – ook wel organische – zoekresultaten leggen. Besteed je dat uit, dan kost dat vanzelfsprekend ook geld. Als je echter bereid bent om zelf tijd te investeren in zoekmachine optimalisatie (SEO), dan is het (bijna) helemaal gratis. In de meeste gevallen kun je de benodigde aanpassingen namelijk gewoon zelf doen. Het is dan echter wel van belang dat je bijvoorbeeld duidelijk voor ogen hebt welke aanpassingen dat zijn en wat een goede werkwijze is. Om niet te verdwalen in de vele blogs en boeken over SEO, is een eenmalige SEO-training sterk aan te raden. Zo leer je op efficiënte wijze de fijne (basis)kneepjes van het vak en kun je snel en doelgericht aan de slag. Wij helpen je daar graag bij, dus neem gerust contact op voor een SEO-workshop op ons kantoor in Tilburg.

Praktische zoekmachine optimalisatie training

Alleen kennis opdoen over SEO, is meestal niet voldoende. Die kennis moet immers worden toegepast om daadwerkelijk resultaat te boeken. Om die reden gaat onze SEO-training te Tilburg verder dan alleen de theorie. Per onderwerp sluiten we de theorie namelijk af met een opdracht. In iedere opdracht passen we de opgedane kennis direct toe op je website. Daarmee is het een praktische SEO-training die wellicht zelfs beter een SEO-workshop genoemd kan worden.

Onderwerpen SEO-workshop

De zoekmachine optimalisatie workshop begint uiteraard met een introductie over SEO. Vervolgens is de SEO-training opgedeeld in 5 stappen:

 

 1. Zoekwoordenonderzoek doen
 2. Structuur in kaart brengen
 3. Zoekwoorden indelen
 4. Content optimaliseren
 5. Interne links plaatsen

Kosten SEO-workshop

De kosten voor de SEO-training in Tilburg zijn afhankelijk van de groepsgrootte. Omdat het een praktische, interactieve training is, is er voor grotere groepen simpelweg meer tijd nodig. De tijdsduur en totaalprijs komen als volgt uit:

 

 • Tot 2 personen
  • 2 uur
  • 399 euro
 • Tot 4 personen
  • 3 uur
  • 499 euro

Direct SEO-training inplannen

SEO-training op maat bij Kwalitiv in Tilburg

Binnen iedere SEO-workshop worden dezelfde stappen gevolgd. Die 5 stappen worden echter wel specifiek op jouw website afgestemd. Tijdens de training passen we de kennis immers direct toe, zodat je al op korte termijn vooruitgang boekt. Per SEO-training behandelen we één site, zodat we zeer relevante handvatten geven en een workshop op maat verzorgen. Een SEO-workshop bij ons in Tilburg helpt je dus écht vooruit. Zo heb je de investering binnen de kortste keren terugverdiend!

Vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie.