Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Online marketing diensten

Tegenwoordig spreekt het min of meer voor zich dat je als ondernemer een website hebt. Hoogstwaarschijnlijk heb je daar dan ook geld in geïnvesteerd. Die investering wil je natuurlijk graag terugverdienen. En dat blijkt in de praktijk vaak nog niet zo eenvoudig te zijn. Een mooie website hebben is namelijk één, maar er vervolgens goede resultaten mee behalen is een tweede. Bezoekers komen immers niet vanzelf en datzelfde geldt voor bijvoorbeeld contactaanvragen en verkopen. Daarom biedt Kwalitiv diverse internet marketing diensten aan waarmee je veel meer uit je website kunt halen.

Internet marketing diensten van Kwalitiv

Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in een drietal online marketing diensten. Welke dienst(en) we adviseren, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk daarbij aan je doelstellingen, de concurrentie en het budget.

Zoekmachine marketing

Vaak begint de zoektocht naar een product of dienst bij een zoekmachine. Je website moet dan natuurlijk wel vindbaar zijn via die zoekmachine. Met zoekmachine marketing zorgen we daarvoor.

Content marketing

Een goede manier om je doelgroep te vinden, boeien en binden, is met waardevolle, relevante content. Het is dan ook niet gek dat steeds meer bedrijven starten met content marketing.

Social media marketing

Het gesprek aangaan met je klant én tegelijkertijd je bedrijf, producten of diensten onder de aandacht brengen. De social media zijn daarvoor erg geschikt. Zet daarom social media marketing in.

Meer diensten?

Ondanks de focus op bovenstaande diensten, kan onze online marketing service in principe beginnen bij 0. Daarbij hebben we het meestal over een website. Daarnaast verzorgen we echter ook diverse andere diensten die hiermee in verband staan.

Website statistieken

De uitspraak “meten is weten” ken je wel. Het is echter ook van belang om te weten wát je wilt meten, en hóé precies. Als specialist in website statistieken bieden we daarbij ondersteuning.

Conversie optimalisatie

Je hebt een website mét bezoekers, maar zónder (genoeg) resultaat? Dan is het belangrijk om de conversie te verhogen. En dat is precies waar we met conversie optimalisatie voor zorgen.

Webdesign

In de meeste gevallen is een website of webshop het startpunt als het gaat om internet marketing. Direct een succesvolle start maken? Laat ons dan aan de slag gaan als webdesign bureau.

Interesse?

Neem contact met ons op voor meer online resultaat.