Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

SEO-pakketten

Tegenwoordig begint een zoektocht meestal online. Of het nu gaat om een zoektocht naar een leuke zomervakantie of een nieuwe tv, zoekmachines als Google zijn vaak het startpunt. Om potentiële klanten te bereiken, is een goede vindbaarheid dus essentieel. Dit kan zowel op de korte als op de lange termijn worden gerealiseerd. Op de korte termijn door te adverteren in zoekmachines en op de lange termijn door de techniek, content en populariteit van je website te optimaliseren. In het eerste geval betaal je voor een bezoeker en in het tweede geval probeer je die bezoeker gratis aan te trekken. Dat maakt zoekmachine optimalisatie (SEO) voor velen zo interessant.

Op de lange termijn gratis bezoekers aantrekken is immers zeer waardevol. Een eenmalige SEO-actie is over het algemeen echter niet genoeg om dat voor elkaar te krijgen. De handen zullen dus gedurende een langere periode uit de mouwen gestoken moeten worden. Je kunt daar uiteraard zelf wekelijks of maandelijks tijd voor inplannen, maar de ervaring leert dat dat er vaak bij inschiet. Bovendien heeft iedereen natuurlijk zijn eigen specialisme, en ligt dat van jou waarschijnlijk niet bij SEO. Ons specialisme wel. En wij zijn er dagelijks mee bezig. Wij kunnen er dus wel doorlopend mee aan de slag en hebben daar een drietal betaalbare SEO-pakketten voor samengesteld.

3 complete SEO-abonnementen                      

Alle aspecten van SEO – techniek, content én populariteit – zijn belangrijk voor het boeken van resultaat. We houden ons daarom binnen elk SEO-pakket bezig met die 3 pijlers. Mits het op een bepaald moment nodig is natuurlijk. Zo zal technische SEO vooral vooraan in het traject een rol spelen, terwijl content en ‘linkbuilding’ doorlopend van belang zijn. Iedere maand bekijken we dan ook waar de eventuele quick wins liggen en welke werkzaamheden de grootste impact zullen hebben. Door op die manier maandelijks de juiste focus te bepalen, boeken we optimale resultaten en zijn we dus zeer flexibel. Dat betekent echter niet dat de SEO-kosten per maand ook flexibel zijn. Bij een SEO-abonnement wil je immers weten waar je aan toe bent. Wij begrijpen dat. Ieder SEO-pakket kent dus een vast maandbedrag waar alles bij inbegrepen is. Hierdoor zijn onaangename financiële verrassingen verleden tijd!

SEO-pakket: maandelijks én eenmalig

Elk SEO-abonnement heeft niet alleen een vaste prijs, maar ook een vast urenaantal per maand. En dat is precies waar het prijsverschil in zit. Maar welk SEO-pakket je ook kiest, iedere maand spannen we ons in om je vindbaarheid te verbeteren. Gedurende het hele traject wordt er dus doorlopend tijd besteed aan SEO. Vóór dat SEO-traject gaan we echter ook eenmalig aan de slag. Hoewel een eenmalige actie op zichzelf niet voldoende zal zijn om de concurrentie te verslaan, vormt het wel de basis voor het gehele traject. Zo is het essentieel om allereerst de huidige situatie in kaart te brengen en bovendien de strategie te bepalen aan de hand van een zoekwoordenonderzoek. Het is bijvoorbeeld zonde om niet zo snel mogelijk te profiteren van het laaghangend fruit. Of wat dacht je van focussen op zoekwoorden waar vrijwel niemand op zoekt? Oftewel, een goed onderbouwd plan is belangrijk om het maximale uit je SEO-abonnement te halen.

Betaalbaar SEO-abonnement van Kwalitiv

Met onze SEO-abonnementen ontzorgen we je volledig op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Allereerst spannen onze online marketing specialisten zich doorlopend in om je vindbaarheid te verbeteren. Hierbij wordt continu bekeken hoe we optimale resultaten kunnen boeken. Die resultaten worden maandelijks of zelfs wekelijks concreet en overzichtelijk gerapporteerd. Zo heb je een helder beeld van wat onze inspanningen opleveren. Bovendien weet je exact wat de vaste SEO-kosten per maand zijn. Geen zorgen om mogelijke onverwachte rekeningen achteraf, maar vooraf duidelijkheid met transparante, betaalbare all-in tarieven.

[et_pb_df_faq filter_by_category_on=”on” include_categories=”40″ orderby=”menu_order” order=”ASC” accordion_icon_color=”#ffffff” accordion_icon_color_open=”#006996″ module_id=”faq” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” question_text_color=”#ffffff” question_font_size=”18px” answer_text_color=”#ffffff” background_color=”#006996″ global_colors_info=”{}” custom_padding__hover_enabled=”off|desktop”][/et_pb_df_faq]

Interesse?

Ontdek welk SEO-pakket het beste aansluit op je doelstellingen.