013 369 9 367 info@kwalitiv.nl

Gebeld worden?

Over online marketing specialist Kwalitiv

Hippe vs. nuchtere internet marketing experts

Tegenwoordig schieten de online marketing bureaus als paddenstoelen uit de grond. Allemaal zijn ze even hip. Met hun coole chill-out areas, spannende potjes tafeltennis en grappige functietitels. Uiteindelijk draait het echter om de resultaten die deze ‘Social Media Ninja’s‘ of ‘Marketing Rockstars’ boeken. Jij wilt namelijk verder groeien met je onderneming. Dat begrijpt Kwalitiv helemaal. Onze online marketing specialisten worden gekenmerkt door Brabantse nuchterheid. Geen hippe functietitels dus, maar een praktische, doelgerichte aanpak zonder al te veel poespas!

Tilburgse online marketing expert sinds 2009

Die pragmatische aanpak werkt. Geen eendagsvlieg, maar al bijna 10 jaar actief als internet marketing specialist. Met verschillende klanten die na al die jaren nog steeds gebruikmaken van onze online marketing diensten. Met een gemiddelde beoordeling van ruim een 9. De gedreven online marketing experts van Kwalitiv ontzorgen je. Wij nemen werk uit handen waar je zelf geen kennis van of tijd voor hebt. We vallen je niet lastig met omslachtige adviesrapporten waar je geen wijs uit kunt. Jij houdt je bezig met datgene waar jij goed in bent, dan doen wij dat ook.

Ons team van internet marketing specialisten

Bij Kwalitiv heeft elke internet marketing expert zijn of haar eigen specialisme. Je kunt immers niet óveral in uitblinken. Naast dat specialisme hebben we natuurlijk zo onze eigen hobby’s, interesses en bezigheden. Daar ben je vast ook benieuwd naar. Net als naar het gezicht achter iedere online marketing specialist. Hieronder leer je het team van Kwalitiv kennen!

Joep Bogaers

Joep Bogaers

Eigenaar

Joep is een ondernemer in hart en nieren. Al op de middelbare school schreef hij zich in bij de KVK. Al ver daarvoor had hij zijn eerste bedrijfsideeën en ondernemende uitspattingen. Nog steeds is hij de trotse eigenaar van Kwalitiv. Binnen zijn online marketing bureau is Joep voornamelijk bezig met strategie. Daarbuiten met fitness, lezen, muziek en reizen.

Nadine Allewijn

Nadine Allewijn

SEO & CRO

Nadine is tijdens haar bachelor Informatiekunde gevallen voor de online marketing. Sindsdien doet ze ervaringen op in online ontwerp, CRO en nu ook SEO. De master New Media Design moet het plaatje compleet maken. Naast studeren en werken is Nadine regelmatig te vinden op de tennisbaan, probeert ze ooit een bestseller te schrijven en speelt ze graag bordspelletjes.

Jeske van Gestel

Jeske van Gestel

SEO

Jeske studeert International Business & Languages. Tijdens die studie is ze geïnteresseerd geraakt in online marketing. Binnen het team van Kwalitiv is ze medeverantwoordelijk voor de vindbaarheid van websites in Google. Naast werken en studeren, is Jeske wel in voor een feestje. Zo zul je haar tijdens carnaval niet snel op kantoor vinden.

Stijn Mathijsen

Stijn Mathijsen

SEO

Stijn is een hardwerkende student Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg. Hij heeft een passie voor marketing en sport. Combineert hij deze twee passies, dan ontstaat er een gouden combinatie. Als Stijn aan je website werkt, dan scoor je namelijk niet alleen hoger in Google, maar win je ook nog eens de wedstrijd van je concurrenten.

Maud Mutsaers

Maud Mutsaers

SEO

Maud’s oog is tijdens haar bachelor Communicatie op online marketing gevallen. De master New Media Design leert haar verder kijken dan online vindbaarheid. Hier wordt de focus verlegd naar de gebruiker om zo een interface te ontwerpen voor een optimale ervaring. Na het werk springt ze op haar racefiets denkend aan een uitdagend ‘Galgje woord’ om haar huisgenoot mee te verslaan.

Anne Ninteman

Anne Ninteman

Content

Anne weet over elk onderwerp een pakkende tekst te schrijven. Humor vindt ze daarbij erg belangrijk, tot genoegen van haar collega’s. En klanten, want met content van Anne ga je scoren! Ze specialiseert zich in bedrijfscommunicatie en digitale media, maar de lerarenopleiding Nederlands staat ook op haar verlanglijstje. Als ze niet op kantoor is, staat ze waarschijnlijk op het voetbalveld of in de kroeg.

Lisa Vervaart

Lisa Vervaart

SEO & SEA

Lisa geeft altijd de volle honderd procent. Gedisciplineerd en zeker geen ‘halve bak’ dus. Presteren vindt ze belangrijk, ook op het voetbalveld. Met haar studie leert ze het samenwerken binnen en tussen organisaties te begrijpen. En te verbeteren. Net als de posities van haar klanten. Ze specialiseert zich in marketing management, maar is daarnaast veel bezig met interieur, reizen en sport.

Meer weten?

Maak kennis onder het genot van een heerlijk kopje koffie.