Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Online marketing bureau Tilburg

Nuchter Tilburgs internet marketing bureau

Tegenwoordig schieten de online marketing bureaus als paddenstoelen uit de grond. Allemaal zijn ze even hip. Met hun coole chill-out areas, spannende potjes tafeltennis en grappige functietitels. Uiteindelijk draait het echter om de resultaten die deze ‘Social Media Ninja’s‘ of ‘Marketing Rockstars’ boeken. Jij wilt namelijk verder groeien met je onderneming. Dat begrijpen we helemaal bij Kwalitiv. Ons online marketing bureau in Tilburg wordt namelijk gekenmerkt door Brabantse nuchterheid. Geen hippe functietitels dus, maar een praktische, doelgerichte aanpak zonder al te veel poespas!

Marketing bureau opgericht in 2009 te Tilburg

Die pragmatische aanpak werkt. Geen eendagsvlieg, maar al meer dan 10 jaar actief als online marketing bedrijf in Tilburg en omstreken. Met verschillende klanten die na al die jaren nog steeds gebruikmaken van onze online marketing diensten. Met een gemiddelde beoordeling van ruim een 9. De gedreven Tilburgse experts van online marketing bureau Kwalitiv ontzorgen je. Wij nemen werk uit handen waar je zelf geen kennis van of tijd voor hebt. We vallen je niet lastig met omslachtige adviesrapporten waar je geen wijs uit kunt. Jij houdt je bezig met datgene waar jij goed in bent, dan doen wij dat ook.

Ons team van internet marketing specialisten

Bij Kwalitiv heeft elke internet marketing expert zijn of haar eigen specialisme. Je kunt immers niet óveral in uitblinken. Naast dat specialisme hebben we natuurlijk zo onze eigen hobby’s, interesses en bezigheden. Daar ben je vast ook benieuwd naar. Net als naar het gezicht achter iedere online marketing specialist. Hieronder leer je het team van Kwalitiv kennen!

Joep Bogaers

Joep Bogaers

Eigenaar

Joep is een ondernemer in hart en nieren. Al op de middelbare school schreef hij zich in bij de KVK. Al ver daarvoor had hij zijn eerste bedrijfsideeën en ondernemende uitspattingen. Nog steeds is hij de trotse eigenaar van Kwalitiv. Binnen zijn online marketing bureau is Joep voornamelijk bezig met strategie. Daarbuiten met fitness, lezen, muziek en reizen.

Menno Aarts

Menno Aarts

Online marketing

Menno is als Online Marketeer erg gedreven om samen met zijn klanten de mooiste resultaten neer te zetten. Hij leert dan ook graag alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de branche. Buiten de kantoormuren maakt hij graag tijd voor een spannende voetbalwedstrijd. En heb je inspiratie nodig voor een nieuwe Netflix-serie? Vraag het Menno!

Agnes Broekkamp

Agnes Broekkamp

Online marketing

Heb jij Agnes al gespot in de straten van Tilburg? Dat kan! Agnes scheurt van A naar B met haar knaloranje retrobike. Nadat ze haar fiets ‘s ochtends geparkeerd heeft, staat ze klaar voor het koffieapparaat. Het liefst fotografeert ze ‘m en is ze bezig met content creatie. Social stroomt door haar bloed. Ze adviseert dan ook graag klanten op online marketinggebied.

Ayra Lintsen

Ayra Lintsen

SEO

Ayra is een ondernemende en leergierige studente. Haar studie maakte haar geïnteresseerd in de data-gerelateerde kant van marketing en ze wil na haar bachelor dan ook de master Marketing Analytics gaan volgen. Haar collectie bordspellen is groter dan haar schoenencollectie en in haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met koken, reizen en online ontwerpen.

Maud Mutsaers

Maud Mutsaers

Online marketing

Maud’s oog is tijdens haar bachelor Communicatie op online marketing gevallen. De master New Media Design leert haar verder kijken dan online vindbaarheid. Hier wordt de focus verlegd naar de gebruiker om zo een interface te ontwerpen voor een optimale ervaring. Na het werk springt ze op haar racefiets denkend aan een uitdagend ‘Galgje woord’ om haar huisgenoot mee te verslaan.

Anne Ninteman

Anne Ninteman

Content & SEO

Anne weet over elk onderwerp een pakkende tekst te schrijven. Humor vindt ze daarbij erg belangrijk, tot genoegen van haar collega’s. En klanten, want met content van Anne ga je scoren! Ze specialiseert zich in bedrijfscommunicatie en digitale media, maar de lerarenopleiding Nederlands staat ook op haar verlanglijstje. Als ze niet op kantoor is, staat ze waarschijnlijk op het voetbalveld of in de kroeg.

Daria Oghabi

Daria Oghabi

Content

Daria leert in haar bachelor Communicatie onder andere om pakkende teksten te schrijven. In combinatie met haar nieuwsgierige en creatieve aard zorgt dit ervoor dat ze overal een boeiende tekst over weet te schrijven. Ze is ijverig en koppig en stopt niet totdat ze haar doel bereikt heeft. Daria heeft alle informatieve video’s op YouTube al gezien en weet dus altijd wel een interessant feitje te vertellen.

Christian Ruitenberg

Christian Ruitenberg

Afstudeerstagiair

Christians interesse in online marketing kwam al snel naar boven tijdens zijn opleiding Digital Business Concepts. Bij Kwalitiv is hij bezig met zijn afstudeerstage en hoopt hij dus af te studeren als volwaardig online marketeer. In zijn vrije tijd is hij te vinden op het basketbalveld of de squashbaan. Thuis speelt hij graag gitaar of kijkt hij een goede film onder het genot van een speciaalbiertje.

Meer weten?

Maak kennis onder het genot van een heerlijk kopje koffie.