Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Search engine optimization (SEO) wordt in het Nederlands vertaald als zoekmachine optimalisatie. Toch hebben we het in de praktijk liever over SEO. Net als bij zoekmachine marketing is het doel van SEO om een website beter vindbaar te maken in zoekmachines. In dit geval richten we ons echter specifiek op de gratis – ook wel organische – zoekresultaten.

Techniek

Een website moet technisch goed in elkaar te zitten. Denk hierbij aan een heldere structuur, nette code, mooie URL’s en een snelle laadtijd. Kwalitiv helpt je dan ook graag met website optimalisatie.

Content

Je website moet waardevolle content bevatten. Daarnaast is het belangrijk dat deze unieke, relevante content gevonden wordt door je doelgroep. Laat ons daarom sterke SEO teksten schrijven.

Populariteit

Er moet online ‘gepraat’ worden over je website. Verwijzingen naar je site op social media of andere websites zijn hiervan een goed voorbeeld. Met kwalitatieve linkbuilding regelen we die voor je.

Combinatie van SEO diensten

Een combinatie van de bovenstaande SEO diensten zorgt voor de beste resultaten. Het gaat immers om het totaalplaatje. Je website kan bijvoorbeeld geweldige content hebben, maar als niemand daarnaar verwijst, zal hij helaas niet (optimaal) vindbaar zijn. Datzelfde geldt voor een website die wel veel inkomende links heeft, maar technisch erg slecht in elkaar zit. Een goed SEO bedrijf biedt daarom een combinatie van de verschillende SEO diensten aan. Kwalitiv doet dit in de vorm van SEO totaalpakketten.

Waarom Kwalitiv als SEO bureau?

Wij gebruiken geen ‘trucjes’ om hoog te scoren in Google en andere zoekmachines. In de praktijk zorgt dat meestal namelijk hooguit voor resultaten op de korte termijn. En dat terwijl een langetermijnstrategie juist zo belangrijk is bij SEO. Kwalitiv streeft dan ook naar resultaten op de lange termijn. Je wilt immers niet gedurende een korte periode bovenaan staan, maar het liefst zo lang mogelijk. Met onze natuurlijke aanpak zorgen we daarvoor. Dit laten we graag zien aan de hand van wat voorbeelden.

Raamfolie-Winkel.nlPositie
ZoekwoordVoorNa
raamfolie81
interieurfolie381
plakfolie raam82
veiligheidsfolie143
Bloemenvandeteler.nlPositie
ZoekwoordVoorNa
bloemen abonnement cadeau451
boeket abonnement81
abonnement bloemen aan huis222
bloemenabonnement-3
FOONCASEPositie
ZoekwoordVoorNa
hippe telefoonhoesjes302
leuke telefoonhoesjes122
transparant hoesje272
hippe iphone hoesjes-4
Les2PassPositie
ZoekwoordVoorNa
rijschool 's hertogenbosch-2
autorijschool 's hertogenbosch-2
autorijschool den bosch-3
autorijlessen den bosch-9
Relatiehuis RijnmondPositie
ZoekwoordVoorNa
scheiding verwerken-1
lat relatie-3
relatietherapie rotterdam93
relatietherapie-7

Interesse?

Vraag nu een offerte aan voor meer resultaat met zoekmachine optimalisatie.