Nieuwe website live!

Gratis SEA scan t.w.v. 149 euro

Normaal gesproken bedraagt de investering voor een Google Ads check 149 euro, maar we helpen je graag kosteloos op weg. Zo kun je heel toegankelijk een beeld krijgen van onze online marketing expertise. Of je daar uiteindelijk gebruik van wilt maken, is geheel aan jou. Wij zorgen met de SEA check in ieder geval voor concrete, bruikbare input voor jou (of je bureau). Hoe ziet het proces eruit? Dat leggen we uit aan de hand van 4 stappen.

Gegevens

Allereerst hebben we je gegevens nodig. Zo kunnen we je op de hoogte houden van de voortgang. Ook voor het inplannen van de (video)afspraak en het delen van de SEA analyse, hebben we uiteraard je contactgegevens nodig.

SEA audit

Geef je direct je Google Ads Klant-ID door, dan kunnen we aan de slag met de audit. Doe je dat liever niet? Geen enkel probleem. In dat geval zullen we ‘live’ je campagnes nalopen tijdens de ingeplande (video)afspraak.

Videoafspraak

Tijdens de afspraak bespreken we de resultaten van je SEA scan. Samen bekijken we je Google Ads en/of Shopping campagnes, zodat we kunnen laten zien waar ruimte is voor verbetering en waar kansen liggen.

Rapport

Na onze afspraak delen we een rapport waar jij (of je bureau) direct mee aan de slag kan. Zo ben je in staat om quick wins toe te passen, eventuele fouten te verbeteren en interessante mogelijkheden te benutten.

Google Ads check aanvragen

Waar wacht je nog op? Vraag een Google Ads scan aan om te ontdekken of je wel het maximale rendement uit je campagnes haalt. Er kan altijd wel íets beter en wij vertellen je graag wát. Geheel gratis en vrijblijvend, dus niets houdt je tegen. Vraag hierboven een SEA audit aan en profiteer zonder verplichtingen van meer dan 10 jaar ervaring!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geheel gratis & vrijblijvend

Ter waarde van 149 euro

Concrete verbeterpunten

Voor meer rendement

Meer dan 10 jaar ervaring

Advies van échte experts

Wat zeggen klanten?

We worden beoordeeld met een 4.9
Zeer prettige, snelle en duidelijke communicatie. Echt een bedrijf die doet wat ze beloven. Top!

Liever direct contact?