Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Social media pakketten

Wil je aan de slag gaan met social media marketing, maar weet je nog niet hoe je dit moet aanpakken of waar je moet beginnen? Of heb je er simpelweg geen tijd voor? Dan bespaar je jezelf veel tijd en energie door social media uit te besteden op basis van één van onze pakketten. Vervolgens hoef jij je geen zorgen meer te maken over het verloop van jouw social media activiteiten. Wij hebben namelijk veel ervaring met zaken als het opzetten van social media campagnes en social media beheer. Wat je doel of budget ook is, wij hebben altijd een geschikt social media marketing pakket.

Welk social media pakket je ook kiest, de eerste stap is natuurlijk online aanwezig zijn op social media. Ben jij bijvoorbeeld al wel actief op Facebook en/of Instagram? Beide kanalen kunnen geschikt zijn om je doelen te bereiken. We helpen je graag om die doelen in kaart te brengen. Vanuit daar bepalen we samen welk social media pakket hier het meest geschikt voor is. Ook over eventuele advertentiebudgetten adviseren wij je natuurlijk graag. Je wilt de kosten van je social media campagne immers dubbel en dwars terugverdienen. Gelukkig zijn wij specialisten in het behalen van een hoge ROI!

Social media uitbesteden: 3 pakketten met vaste prijzen

‘Hoeveel kost social media uitbesteden?’ Dat is een vraag die we vaker krijgen. Het antwoord hangt af van je doelstellingen en wensen. Wil je bijvoorbeeld puur het social media beheer uitbesteden of ook aan de slag met advertentiecampagnes en influencer marketing? Onze 3 social media pakketten zijn afgestemd op de meest voorkomende combinaties van dergelijke diensten. Op die manier weet je snel waar je aan toe bent. Wel zo duidelijk en transparant natuurlijk. Zo start de maandelijkse prijs voor het uitbesteden van social media bij 259 euro en bedraagt de eenmalige investering 349 euro. Speciaal voor webshops is er een aanvullend eenmalig social media pakket à 349 euro voor nóg meer resultaat.

Welk pakket je ook kiest, jij bent ervan verzekerd dat wij professioneel aan de slag gaan met jouw social media. Allereerst leggen we natuurlijk een ijzersterke basis: een mooie uitstraling van je kanalen én een nauwkeurige meting van de resultaten. Daarna houdt één van onze online marketing specialisten zich doorlopend bezig met de verschillende diensten binnen jouw social media pakket. Niet alleen met het bedenken en maken van social content, maar bijvoorbeeld ook met het optimaliseren van je campagnes. Aan adverteren op social media zijn namelijk kosten verbonden en die verdienen we natuurlijk graag voor je terug. Heb je nog geen idee welk pakket voor jou geschikt is? Daarover brengen we graag advies uit!

Kosten adverteren op social media

Binnen onze social media marketing pakketten hebben we één doel: jouw online prestaties verbeteren door de relevantste doelgroep(en) aan te spreken. Voor pakket ‘L’ en ‘XL’ zetten we daarvoor ook advertenties in. Hier is naast de pakketprijs ook een advertentiebudget voor nodig. De gemiddelde kosten voor een social media campagne kunnen al starten bij nog geen euro per dag. Dit is gelijk één van de vele voordelen van adverteren via Facebook en Instagram. De advertentiebudgetten zijn overigens geheel naar eigen wens in te vullen en bovendien zeer eenvoudig aan te passen.

Wij werken voor zowel kleine als grote bedrijfsaccounts, dus kunnen alle richtingen in. Wil je allereerst bijvoorbeeld focussen op het behalen van één specifieke doelstelling, ga dan van start met één campagne. Hiervoor zou social media pakket ‘L’ al geschikt zijn. Zou je het graag wat breder trekken en wil je meerdere campagnes opzetten? Dan sluit pakket ‘XL’ wellicht beter aan op je wensen. Bovendien is het uiteraard mogelijk om losse social media campagnes te laten verzorgen of een pakket op maat samen te stellen. Wij denken altijd graag met je mee voor meer online resultaat!

Social media beheer (en meer) uitbesteden aan Kwalitiv

Waarom zou je een social media marketing pakket afnemen bij Kwalitiv? Heel simpel. Jij kunt je dan bezighouden met datgene waar jij het liefst mee bezig bent: jouw onderneming. Wij richten ons tegelijkertijd op onze onderneming: de online prestaties van klanten zoals jij op o.a. social media verbeteren. Dit doen we met een flinke portie aan energie, gezond boerenverstand en heldere communicatie. Wil jij graag nog meer informatie over onze social media pakketten? Neem dan contact op, zodat we kunnen adviseren wat het beste bij jouw onderneming en doelstellingen past.

Aan de slag met social media?

Benieuwd welk social media pakket geschikt is voor jou?