Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Online marketing pakketten

Een slimme combinatie van online marketing diensten kan ervoor zorgen dat je exponentieel meer online resultaat boekt. Als je flink geïnvesteerd hebt in een website of webshop, is dat resultaat uiteraard van harte welkom. Om online groei te realiseren, moet er echter wel een heldere online marketing strategie worden bepaald. Het resultaat komt over het algemeen immers niet zomaar aanwaaien. Om die reden hebben we een drietal online marketing pakketten samengesteld. Onze jarenlange ervaring leert dat deze dienstencombinaties garant staan voor online succes. Bovendien weet je vooraf welke kosten je maandelijks moet incalculeren voor online marketing. Wel zo transparant en makkelijk natuurlijk!

Online marketing prijzen: 3 abonnementen

Een online marketing bureau zal niet voor iedere onderneming exact dezelfde strategie hanteren. Om die reden bevat elk online marketing abonnement van Kwalitiv andere diensten en loopt ook het aantal uren uiteen. Zo vormt pakket ‘L’ een mooie basis met zowel SEO als SEA, terwijl hier bij ‘XL’ meer tijd aan wordt besteed én een social media campagne aan wordt toegevoegd. Kies je voor internet marketing pakket ‘XXL’ dan doen we daar nog een schepje bovenop. Met dat pakket zal niets jouw online succes in de weg staan!

Maandelijks online marketing pakket

Binnen ieder online marketing abonnement gaan we zowel eenmalig als doorlopend aan de slag. Zo heeft het bovenstaande overzicht met name betrekking op de eenmalige werkzaamheden. Daarnaast blijven we echter continu bezig met analyse, beheer en optimalisatie. Dat is natuurlijk hard nodig om resultaat te boeken. Die resultaten rapporteren we overigens elke maand in een helder rapport. Bovendien vindt er ieder kwartaal een evaluatie plaats, van waaruit we de precieze invulling van het online marketing pakket waar nodig finetunen.

Eerlijke tarieven voor online marketing

Wij zijn transparant over onze online marketing kosten. Geen vage verhalen en onrealistische offertes dus, maar gewoon 3 concrete en doelgerichte online marketing abonnementen. Abonnementen met een prijs die realistisch is voor elke ondernemer die serieus met online marketing aan de slag wil. Heb je toch andere wensen of behoefte aan meer diensten? Dan kunnen we uiteraard altijd een pakket op maat samenstellen. Plan zeker even een gratis online marketing adviesgesprek in. Zo ontdek je wat voor internet marketing abonnement geschikt is voor jouw specifieke situatie.

Interesse?

Neem contact met ons op voor meer online resultaat.