Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Online marketing pakketten

Een slimme combinatie van online marketing diensten kan ervoor zorgen dat je exponentieel meer online resultaat boekt. Als je flink geïnvesteerd hebt in een website of webshop, is dat resultaat uiteraard van harte welkom. Om online groei te realiseren, moet er echter wel een heldere online marketing strategie worden bepaald. Het resultaat komt over het algemeen immers niet zomaar aanwaaien. Om die reden hebben we een drietal basissituaties geschetst en daarvoor online marketing pakketten samengesteld. Onze jarenlange ervaring leert dat deze dienstencombinaties garant staan voor online succes in die situaties. Hoewel het uiteindelijk natuurlijk maatwerk is, geven deze pakketten een goed beeld van de kosten die je maandelijks kunt incalculeren voor online marketing. Wel zo transparant en makkelijk natuurlijk!

Online marketing prijzen: 3 voorbeeld-abonnementen

Een online marketing bureau zal niet voor iedere onderneming exact dezelfde strategie hanteren. Om die reden bevat elk online marketing abonnement van Kwalitiv andere diensten en loopt ook het aantal uren uiteen. Zo vormt pakket ‘Regionaal’ een mooie basis met zowel SEO als SEA, terwijl hier bij ‘Landelijk’ meer tijd aan wordt besteed én social media marketing aan wordt toegevoegd. Past internet marketing pakket ‘E-commerce’ beter bij je onderneming, dan doen we daar nog een schepje bovenop. Vanzelfsprekend is de uiteindelijke samenstelling afhankelijk van jouw specifieke situatie; online marketing op maat dus. Dat neemt echter niet weg dat een van deze drie geschetste situaties soms uitkomst zal bieden. In andere gevallen zal er wat aan gesleuteld moeten worden en gaan we aan de slag met een online marketing pakket op maat.

Maandelijks online marketing pakket

Tot welk online marketing abonnement we ook komen, we gaan zowel eenmalig als maandelijks aan de slag. Zo heeft het bovenstaande overzicht met name betrekking op de eenmalige werkzaamheden. Daarnaast blijven we echter continu bezig met analyse, beheer en optimalisatie. Dat is natuurlijk hard nodig om resultaat te boeken. Die resultaten rapporteren we overigens elke maand in een helder rapport. Bovendien vindt er ieder kwartaal een evaluatie plaats, van waaruit we de precieze invulling van het online marketing pakket waar nodig finetunen.

Eerlijke tarieven voor online marketing

Wij zijn transparant over onze online marketing kosten. Geen vage verhalen en onrealistische offertes dus, maar concrete en doelgerichte online marketing abonnementen. Abonnementen met een vanaf-prijs die realistisch is voor elke ondernemer die serieus met online marketing aan de slag wil. Heb je toch andere wensen of behoefte aan meer diensten? De geschetste situaties dienen puur als voorbeeld, dus we kunnen in dat geval altijd een marketing pakket op maat samenstellen. Hoe dan ook, plan zeker even een gratis online marketing adviesgesprek in. Zo ontdek je wat voor internet marketing abonnement geschikt is voor jouw specifieke situatie.

Interesse?

Neem contact met ons op voor meer online resultaat.