Gratis SEO check

SEO check

Aan veel websites valt er op het gebied van SEO nog genoeg te verbeteren. Wil je weten of dat ook voor jouw site het geval is? En ben je benieuwd wat er concreet verbeterd kan worden? Dan is het aan te raden om een SEO check te laten uitvoeren. Het goede nieuws? In onze ogen hoeft een SEO scan van je website niet eens geld te kosten

Voor wie is de gratis SEO check bedoeld?

Onze online marketing experts werken het liefste samen met ambitieuze ondernemers. Ondernemers die serieuze groei willen realiseren met hun website. Kun jij de onderstaande vragen met een overtuigende “JA!” beantwoorden? Dan zijn we wat ons betreft een match en gaan wij graag met jou in gesprek!

N

Wil jij beter vindbaar worden in zoekmachines?

Wij helpen je graag op weg!

N

Ben jij een MKB’er die serieus aan de slag wil?

Wij zijn de perfecte match!

N

Zie jij je website als een extra afzetkanaal?

Wij zorgen voor groei!

N

Ben jij bereid om daarin te investeren?

Wij realiseren een hoge ROI!

Hoe ziet het proces van de SEO analyse eruit?

1. Telefonisch contact

Allereerst zullen we telefonisch kennismaken. Het doel van deze kennismaking is om kort te vertellen wie jij bent, wie wij zijn en wat de achtergrond is van de aanvraag. Dit is dus ook het moment om aan te geven of er een concreet probleem speelt of dat je specifieke verzoeken hebt.

3. Rapport en tips

Tijdens de SEO check komen er hoogstwaarschijnlijk ook verbeterpunten naar boven. De belangrijkste verbeterpunten lichten we toe in een mail. Naast het rapport met een samenvatting van de SEO scan, bevat die mail dus concrete tips. Tips waar jij direct mee aan de slag kunt.

2. SEO analyse

Na de telefonische kennismaking gaan wij direct aan de slag met het uitvoeren van de SEO analyse. Tijdens die check analyseren we zowel technische als strategische SEO aspecten. De bevindingen daarvan verwerken we vervolgens in een overzichtelijk rapport.

4. Evaluatie

Nadat je de tips en het rapport hebt ontvangen, nemen we na 3 werkdagen telefonisch contact met je op. We zullen de SEO analyse dan toelichten en kunnen meteen eventuele vragen beantwoorden. Heb je nog wat extra hulp nodig? Geen zorgen. Wij hebben alle SEO kennis in huis om je te helpen.

SEO analyse online aanvragen

Waar wacht je nog op? Vraag een SEO scan aan om te ontdekken hoe jij nog beter vindbaar wordt in zoekmachines als Google. Er kan immers altijd wel íets beter en wij vertellen je graag wát precies. Dat doen we geheel gratis en vrijblijvend, dus niets houdt je tegen, toch? Het enige wat je hoeft te doen, is hierboven je gegevens achterlaten. Vervolgens profiteer jij zonder verplichtingen van meer dan 10 jaar ervaring met SEO.

Interesse in een SEO check?

Vraag een SEO analyse aan voor concrete adviezen en tips.