Na maanden bezig te zijn geweest met het schrijven en herschrijven van teksten, het bouwen van de website, het ontwerpen van afbeeldingen en het optimaliseren van de pagina’s, is het eindelijk zover: de nieuwe website van Kwalitiv staat online!

‘Eindelijk’?

Hoezo ‘eindelijk’? Hoewel het internet blijft veranderen, zijn we in verband met drukte nooit eerder toegekomen aan de ontwikkeling van een nieuwe bedrijfswebsite. Dat was echter al wel een hele tijd nodig, aangezien het portfolio niet meer up-to-date was, de teksten enigszins achterhaald waren en het ontwerp in onze ogen wel een opknapbeurt kon gebruiken.

Verder hebben we onze focus gedurende de afgelopen jaren verlegd van webdesign naar internet marketing. Zo houden we ons tegenwoordig veel bezig met bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie. Dit kwam eerder echter niet duidelijk naar voren uit onze website.

Wat vind je van onze nieuwe website?

Zelf zijn we erg tevreden met onze nieuwe website, maar we zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van de nieuwe website van Kwalitiv? Kun je alle gewenste informatie terugvinden op onze site? Is de indeling duidelijk? Vind je het handig dat je direct een webdesign of SEO offerte kunt aanvragen? Is de gratis SEO check een goede aanvulling? En heb je misschien nog verzoekjes voor onze internet marketing blog? We horen het graag!

Ook een nieuwe site?

Zelf ook toe aan een nieuwe website en die door ons laten bouwen?