Nieuwe website live!

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik zo’n twee à drie keer per week te vinden op de padelbaan. Daarnaast ga ik ook graag met mijn vrienden een biertje drinken op het terras of in de kroeg. Tegen een goed hapje eten in een restaurant zeg ik overigens ook geen nee!

Wat doe ik op een gemiddelde werkdag?

Tijdens het schrijven van deze blog zit ik nog maar in mijn eerste werkweek als accountmanager. Hierdoor ben ik nog veel bezig met leren, ontdekken en proberen op het gebied van online marketing, leadgeneratie en sales.

De eerste weken zal ik me vooral bezig gaan houden met de “ins and outs” van de wereld van online marketing. Gaandeweg zal ik dit gaan vertalen naar meer sales en accountmanagement activiteiten. Uiteindelijk zal ik voor zo’n 70% bezig zijn met sales en accountmanagement en de overige 30% zal ik besteden aan online marketingactiviteiten voor onze klanten. Zo blijf ik ook scherp op dat vlak, zodat ik onze klanten nog beter kan adviseren in het voortraject.

Heb je vragen over online marketing of ben je benieuwd naar wat Kwalitiv voor jouw onderneming kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een praatje en wellicht een bakje koffie bij ons op kantoor in Tilburg.

Benieuwd naar onze vacatures?

Wil jij ook een uitdagende baan in de online marketing?