Nieuwe website live!

Content marketing

“Content is king” is een uitspraak die vaak voorbij komt. Of dat letterlijk het geval is, valt nog te bediscussiëren. Eén ding is echter wel zeker: relevante, waardevolle content is erg belangrijk. Het doel van content marketing is dan ook om dergelijke content te creëren en verspreiden. Het doel? Je doelgroep vinden, boeien en binden om zo uiteindelijk klanten aan te trekken en te behouden.

Content strategie 

Content marketing begint met een goede contentstrategie. Wat is bijvoorbeeld je doel? Wat is je publiek? Naar welke informatie is dit publiek nu eigenlijk op zoek? En waar of wanneer?

Contentkalender 

Een heldere contentkalender zorgt voor overzicht, efficiëntie en structuur. Dit voorkomt last minute stress. Je weet immers precies wanneer, waar en voor wie je welke content publiceert.

Contentcreatie

Een strategie en kalender zijn belangrijk, maar de content zelf dient ook gecreëerd te worden. Bij contentcreatie wordt vaak gedacht aan copywriting, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.
 

Ook slim groeien met content marketing?

Wij denken graag een doelgerichte content marketing strategie voor je uit.

Content marketing is niet nieuw

Veel mensen lijken content marketing als iets nieuws te zien. Iets nieuws dat tegenwoordig erg belangrijk is. Bedrijven zijn er echter al lang mee bezig. Voorheen gebeurde het vooral offline in de vorm van bijvoorbeeld magazines. Met online content marketing ligt de drempel om mee te doen natuurlijk een stuk lager. Content kan in principe namelijk gratis gepubliceerd en gedeeld worden. Het heeft alleen even geduurd voordat dit doordrong.
 

Kwalitiv als content marketing bureau

Vind je het lastig om te achterhalen wat voor content waardevol is voor je doelgroep? En lukt het je niet om een continue stroom van content te creëren? Dan staan we als content marketing bureau graag voor je klaar met veel creativiteit en een gestructureerde aanpak. Daarnaast heeft content marketing verschillende raakvlakken met social media en zoekmachine marketing. En dat zijn precies de andere online marketing diensten waar we ons in hebben gespecialiseerd.
 

Waarom Kwalitiv als content marketing bureau?

Kwalitiv is een content marketing bureau dat je graag helpt bij het maken van de keuze tussen SEO, SEA en SEO én SEA. Om vervolgens vanzelfsprekend aan te sturen op een zo hoog mogelijke return on investment (ROI). Jij wilt immers dat je investering ook daadwerkelijk geld oplevert. En dat is precies waar wij als content marketing bureau voor zorgen. Benieuwd hoe we dat voor anderen doen?

Aangenaam 👋 Ik ben Yassin

Samen jouw content strategie uitdenken?

Onder het genot van een (digitaal) kopje koffie ga ik graag met je in gesprek. Zo werken we samen jouw strategie uit!

Helemaal gratis natuurlijk, lekker toch?