Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Content marketing

“Content is king” is een uitspraak die vaak voorbij komt. Of dat letterlijk het geval is, valt nog te bediscussiëren. Eén ding is echter wel zeker: relevante, waardevolle content is erg belangrijk. Het doel van content marketing is dan ook om dergelijke content te creëren en verspreiden. Het doel? Je doelgroep vinden, boeien en binden om zo uiteindelijk klanten aan te trekken en te behouden.

Contentstrategie

Content marketing begint met een goede contentstrategie. Wat is bijvoorbeeld je doel? Wat is je publiek? Naar welke informatie is dit publiek nu eigenlijk op zoek? En waar of wanneer?

Contentkalender

Een heldere contentkalender zorgt voor overzicht, efficiëntie en structuur. Dit voorkomt last minute stress. Je weet immers precies wanneer, waar en voor wie je welke content publiceert.

Contentcreatie

Een strategie en kalender zijn belangrijk, maar de content zelf dient ook gecreëerd te worden. Bij contentcreatie wordt vaak gedacht aan copywriting, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

Content marketing is niet nieuw

Veel mensen lijken content marketing als iets nieuws te zien. Iets nieuws dat tegenwoordig erg belangrijk is. Bedrijven zijn er echter al lang mee bezig. Voorheen gebeurde het vooral offline in de vorm van bijvoorbeeld magazines. Met online content marketing ligt de drempel om mee te doen natuurlijk een stuk lager. Content kan in principe namelijk gratis gepubliceerd en gedeeld worden. Het heeft alleen even geduurd voordat dit doordrong.

Kwalitiv als content marketing bureau

Vind je het lastig om te achterhalen wat voor content waardevol is voor je doelgroep? En lukt het je niet om een continue stroom van content te creëren? Dan staan we als content marketing bureau graag voor je klaar met veel creativiteit en een gestructureerde aanpak. Daarnaast heeft content marketing verschillende raakvlakken met social media en zoekmachine marketing. En dat zijn precies de andere online marketing diensten waar we ons in hebben gespecialiseerd.

Interesse?

Neem contact met ons op voor meer online resultaat.