Nieuwe website live!

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de basketbalvelden te vinden om een balletje te schieten of zwem ik graag wat baantjes in het zwembad. Als ik geen zin heb om iets sportiefs te doen, ga ik graag Formule 1 kijken, gamen of een (iets te lang) potje risk spelen!

Bij Kwalitiv krijg ik niet alleen de kans om mijn scriptie te werken, maar krijg ik ook de mogelijkheid om meer te leren over online markting.

Christian Ruitenberg Online Marketing Stagiair

Wat doe ik op een gemiddelde stagedag?

Door de Corona-omstandigheden werk ik vaak drie dagen in de week thuis vanuit mijn studentenkamer in Tilburg. Op woensdag en donderdag ben ik vaak aan het werk op het kantoor van Kwalitiv zelf. Hier houd ik me meestal bezig met mijn scriptie. Zo ben ik druk bezig met het opzetten van mijn scriptieonderzoek en duik ik in de boeken om te kijken welke theoretische modellen ik kan gebruiken.

Wat leer ik over 
online marketing?

Gelukkig heb ik bij Kwalitiv niet alleen de kans om mijn scriptie te schrijven, maar krijg ik ook de mogelijkheid om meer te leren over online marketing. Zo heb ik al twee websites mogen bouwen en leer ik op het moment veel over Google Ads. Zo heb ik mijn Google Ads certificaat al gehaald en kijk en denk ik nu mee over de Google Ads campagne van Kwalitiv zelf. Ik verwacht dat ik de komende maanden nog veel meer ga leren en dat ik mijn kennis over online marketing eind juni dus flink heb uitgebreid!
 

Ook werken bij Kwalitiv?

Wil jij ook een online marketing stage lopen bij Kwalitiv?