Gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Kwalitiv: een full-service internetbureau?

“Wij zijn een jong en dynamisch full-service internetbureau” is een zin die je waarschijnlijk al bij diverse bureaus bent tegengekomen. Niet zo origineel, maar vaak ook niet zo betekenisvol. Allereerst zegt ‘jong en dynamisch’ natuurlijk weinig over de werkwijze van het betreffende bedrijf. Daarnaast impliceert ‘full-service internetbureau’ dat je er terecht kunt voor álles wat met je website of webshop te maken heeft.

De vraag is of dat ook daadwerkelijk het geval is. Heeft het internetbureau wel iemand in dienst die een goed converterende Google Ads campagne kan opzetten? Is er specialistische kennis van zoekmachine optimalisatie aanwezig? Kan het webbureau mooie resultaten boeken met Facebook advertising? En dit alles terwijl het bureau ook nog eens prachtige, gebruiksvriendelijke websites ontwerpt? In de meeste gevallen niet.

Internetbureau met duidelijke specialisaties

Door de jaren heen hebben we de focus gelegd op die diensten waar we het beste in zijn. Zo onderscheiden we onszelf niet alleen van andere webbureaus, maar kunnen we tevens de hoogste kwaliteit leveren. En vooral dat tweede vinden we erg belangrijk. Waar heeft dit concreet voor gezorgd? Kwalitiv richt zich als internetbureau nu volledig op zoekmachine marketing, content marketing en social media marketing.

Niet alleen ons internetbureau in Tilburg is hierdoor veranderd. Datzelfde geldt voor ons klantenbestand. In het verleden hadden onze klanten nog geen website, dus ontwikkelden wij die voor hen. Tegenwoordig hebben zij al wel een site, maar willen ze er goede resultaten mee boeken. Daar zorgen wij voor met een doelgerichte online marketing strategie. Gaat hun behoefte verder? Dan werken wij samen met onze trouwe partners.

Dezelfde service als een full-service webbureau

Het feit dat onze focus volledig op online marketing ligt, wil niet zeggen dat we geen websites meer kunnen verzorgen. Vanuit onze ervaring als webbureau hebben we zowel hiervoor als voor andere diensten namelijk specialistische partners geselecteerd. Eigenlijk is (bijna) niets ons te gek. Op die manier zijn we dan ook in staat om dezelfde service te bieden als een full-service internetbureau. Sterker nog, in veel gevallen zelfs een betere. Waarom? Omdat we voor iedere dienst werken met échte specialisten. Neem dus zeker contact met ons op als je op zoek bent naar een full-service webbureau.

Interesse?

Ontdek op welke online marketing diensten onze focus ligt.

Welkom stagiair Christian

Even voorstellen; Christian!

Ik ben Christian Ruitenberg en vanaf begin februari ben ik gestart als online marketing stagiair bij Kwalitiv. Ik ben 25 jaar en volg de studie...
Snel je online zichtbaarheid vergroten voor meer afhaalverkopen tijdens corona

Zo vergroot je nú jouw online zichtbaarheid voor meer afhaalverkopen

Ben jij als ondernemer al voorbereid op de afhaalverkoop? Vanaf 10 februari mogen niet-essentiële winkels de deuren (weer) openen voor het afhalen...
Zakelijk blog schrijven tips

Zakelijk bloggen: waarom, waarover en hoe?

Tegenwoordig beschikken steeds meer ondernemers over een blogpagina waar regelmatig artikelen op verschijnen die met hun bedrijf te maken hebben....