Spraydip

Wil je je auto of scooter een ander kleurtje geven? Vergeet wrappen en spuiten, maar ‘dip’ hem met de producten van Spraydip. Prima zelf te doen en een stuk voordeliger, dus het zal je niet verrassen dat dit tegenwoordig erg populair is. Je scooter of auto liever laten dippen? Dat is ook mogelijk!

Wat was de vraag?

Spraydip wilde structureel beter gevonden worden in de organische zoekresultaten om zo meer bezoek aan te trekken. Omdat dippen in Nederland echter relatief onbekend en ‘nieuw’ was, lag daar een uitdaging. Gelukkig gaan wij uitdagingen niet uit de weg!

Waar beginnen we mee?

Zoals bij iedere klant zijn we begonnen met een website scan, linkprofiel scan, zoekwoordenonderzoek en zoekwoordenadvies. Zo weten we waar we staan én waar we naartoe willen. Bovendien hebben we een beeld van hoe we daar komen. Op het gebied van ‘on-page’ SEO, maar ook als het gaat om linkbuilding.

SEO

Van 0 via 100 naar 400 bezoekers per dag

Social

Al jaren op een rij 50 – 100% omzetgroei

Wat hebben we gedaan?

Spraydip neemt het SEO-pakket ‘M’ af bij Kwalitiv. Dit betekent concreet dat we 4 uur per maand bezig zijn om de SEO onder handen te nemen. Alle aspecten van SEO – techniek, content én populariteit – die belangrijk zijn voor het boeken van resultaat, worden daarbij meegenomen. Dat doen we overigens binnen elk SEO-pakket. Al binnen enkele maanden ging de webshop van bijna geen naar 100 bezoekers per dag. Daarom is er ook een social retargeting campagne opgezet om dat verkeer beter te laten converteren.

Bij Spraydip hebben we doorlopend linkbuilding toegepast en optimalisatievoorstellen gemaakt (en doorgevoerd). Dankzij die SEO-diensten hebben we het organische verkeer enorm vergroot. Daarnaast hebben we de retargeting campagne geoptimaliseerd. Dit alles heeft in 2018 een omzetstijging van 50,01% opgeleverd. In 2019 steeg die nog eens met maar liefst 101,88%. En ook op het moment van schrijven ziet het er weer rooskleurig uit; we zitten immers al op 84,52%. Niet gek dat Spraydip inmiddels ruim 3 jaar klant is dus!

Ook een GRATIS adviesgesprek?

Joep Bogaers

Joep Bogaers

Eigenaar

Joep was één van de verantwoordelijken voor deze case. Benieuwd wat hij in jouw case zou adviseren? Vraag dan een 100% gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Dit gesprek kan telefonisch of bij ons op kantoor plaatsvinden. Binnen een half uur komen we vervolgens tot een doelgericht advies dat naadloos aansluit op je wensen!