Nieuwe website live!

Veel ontwikkelingen sinds 2018

Onze vorige website dateerde van 2018. In deze context is 6 jaar erg lang, want zeker in de ‘online wereld’ vinden er in zo’n periode enorm veel ontwikkelingen plaats. Overigens geldt dat niet alleen voor die online wereld in het algemeen, maar in dit geval ook specifiek voor Kwalitiv zelf. Zo is ons team meer dan verdubbeld en zijn we verhuisd naar een groter kantoor. Natuurlijk hebben we ook te maken gehad met de coronapandemie, waardoor alles wel online móést plaatsvinden. Oftewel, in 6 jaar tijd kan er veel gebeuren.

In deze context is 6 jaar erg lang, want zeker in de ‘online wereld’ vinden er in zo’n periode enorm veel ontwikkelingen plaats. Overigens geldt dat niet alleen voor die online wereld in het algemeen, maar in dit geval ook specifiek voor Kwalitiv zelf.

Joep Bogaers Eigenaar

Verschoven focus, nieuwe propositie

Door de jaren heen is onze focus wat verschoven. Voorheen bouwden we soms nog een WordPress website, maar intussen hebben we dat al jaren niet meer gedaan. We richten ons nu volledig op een drietal online marketing diensten. Die focus kwam al naar voren uit onze oude site. Toch was het tijd voor verandering. Daar waar content marketing zelden ‘los’ werd ingezet, gingen we steeds vaker aan de slag met marketplaces marketing. De welbekende ‘Search, Content & Social’ propositie is dus aangepast naar ‘Search, Marketplaces & Social’.

Vernieuwde site én huisstijl

Oorspronkelijk was het plan om puur een nieuwe website te laten ontwikkelen. ‘Laten’ ja, want we kennen nog een ander spreekwoord over schoenmakers: schoenmaker, blijf bij je leest. Online marketing expertise hebben, betekent immers niet dat je ook prachtige websites kunt maken. En van het een komt het ander. Wat begon met de vernieuwing van ons logo, werd uiteindelijk een complete rebranding. Intussen hebben we dus een nieuwe huisstijl en is de kleur oranje bijvoorbeeld nergens meer te bekennen. Zelf zijn we erg tevreden met het eindresultaat! Wat vind jij van onze nieuwe site en huisstijl?

Aangenaam 👋 Ik ben Joep

Ook serieus aan de slag met online marketing?

Neem contact op om sneller én meer stappen te zetten met online marketing.

Ik help je graag, dus waarom niet?