Nieuwe website live!

66,7%

meer termen op pagina 1 van Google

31,3%

meer bezoekers in 3 maanden tijd

Wat was de vraag?

Toen Kevin bij ons aanklopte, werd hij vooral gevonden op ‘gelokaliseerde’ zoekwoorden waar bijna niemand op zocht. Dit zorgde dus niet zozeer voor extra verkeer op zijn website. Om hier verandering in te brengen, wilde Kevin hoger scoren op de lokale zoekwoorden mét zoekvolume. Maar zijn ambities reikten verder: daarnaast wilde hij ook op landelijk niveau beter scoren voor een extra boost. Een helder verhaal waarmee Kwalitiv gelijk aan de slag kon.

Waar zijn we mee begonnen?

Om de online aanwezigheid van Kevin Boeren Hypnotherapie te versterken, kozen we voor een pragmatische aanpak die zich met name richtte op content-optimalisatie en linkbuilding. We begonnen met een grondige analyse van de bestaande website en het zoekgedrag van de doelgroep om kansen voor optimalisatie te identificeren. Daarnaast brachten we het linkprofiel in kaart, zodat we ook op dat vlak een duidelijke richting hadden.

Wat zijn de resultaten?

Zoekwoorden

Dankzij onze inspanningen is Kevin Boeren Hypnotherapie momenteel met maar liefst 80 zoekwoorden zichtbaar op de eerste pagina van Google. Hiervan nemen 8 zoekwoorden zelfs de gewilde nummer 1 positie in!

Websitebezoek

Met zoveel meer zoekwoorden op de eerste pagina profiteert Kevin Boeren Hypnotherapie vanzelfsprekend ook van meer bezoekers. Op dat vlak is er in een periode van 3 maanden een groei van 31,1% gerealiseerd!

Wat is de ervaring?

We worden beoordeeld met een 4.9
Het is een gedreven organisatie die met passie echt jouw onderneming naar een volgend niveau wil brengen. De communicatie is uitstekend en ze nemen je ook goed mee in de processen die ze voor je opzetten. Ik kijk ernaar uit om te zien wat Kwalitiv mij nog gaat bieden in de komende tijd. Kortom, een aanrader als je je bedrijf op de kaart wilt zetten.

Terug- en vooruitblik

Het positieve resultaat van onze gezamenlijke inspanningen benadrukt de kracht van een duurzame SEO-strategie bij het vergroten van de online vindbaarheid. We anticiperen op verdere groei voor Kevin Boeren Hypnotherapie en streven ernaar om in de toekomst nog meer indrukwekkende resultaten te behalen!

Aangenaam 👋 Ik ben Menno

Samen jouw search strategie uitdenken?

Onder het genot van een (digitaal) kopje koffie ga ik graag met je in gesprek. Zo werken we samen jouw strategie uit!

Helemaal gratis natuurlijk, lekker toch?