Nieuwe website live!

40,29%

meer organische bezoekers

7

zoektermen naar positie 1

Wat was de vraag?

Maijers Techniek heeft ons gevraagd om de website beter vindbaar te maken in zoekmachines. Dat betekende concreet: stapje voor stapje naar een hogere positie in Google toewerken, met als doel de bezoekersaantallen van (en daarmee de aanvragen op) de website te verhogen. Dit vroeg om een gedegen aanpak vanuit ons, en een beetje geduld vanuit de klant.

Waarom is dat beetje geduld bij SEO-diensten belangrijk? In een SEO-traject is het van belang om alle facetten van zoekmachine optimalisatie mee te nemen: techniek, content én populariteit. Door deze werkzaamheden geleidelijk uit te voeren, komen we namelijk tot een strategie waarbij Maijers Techniek op de lange termijn goed gevonden zal worden. En dat is natuurlijk het doel!

Waar zijn we mee begonnen?

Ook voor Maijers Techniek is de eerste stap een scan van de website en het ‘linkprofiel’. Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek hoort vanzelfsprekend ook bij het opstarttraject. Deze werkzaamheden vormen de basis van onze verdere SEO-inspanningen. Wij kunnen vanuit hier immers aan de slag met ‘on-page’ SEOlinkbuilding en content optimalisatie.

In het zoekwoordenonderzoek koppelen we de zoekwoorden als het ware aan de meest relevante pagina’s. Vervolgens ontstaat er een ‘overige’ lijst. Deze lijst bevat termen die in de toekomst mogelijk interessant kunnen zijn. Bijvoorbeeld als we de pagina’s willen uitbreiden of als de klant een nieuwe dienst introduceert. We hebben nu dus een beeld van de huidige situatie, maar óók van de richting waar we naartoe willen. Oftewel, doelgericht aan de slag met de SEO-werkzaamheden!

Wat is de ervaring?

We worden beoordeeld met een 4.9
Geven duidelijke info over de voortgang van de zoekwoorden. En zeer actief met de zoekwoorden bezig! Fijne samenwerking en fijne communicatie. Kortom we zijn erg tevreden!
Aangenaam 👋 Ik ben Menno

Samen jouw search strategie uitdenken?

Onder het genot van een (digitaal) kopje koffie ga ik graag met je in gesprek. Zo werken we samen jouw strategie uit!

Helemaal gratis natuurlijk, lekker toch?