Kevin Boeren Hypnotherapie

In de wereld van persoonlijke groei staan individuen soms voor unieke uitdagingen op het gebied van mentale gezondheid en welzijn. De samenwerking met Kevin Boeren Hypnotherapie, een toegewijde professional in de kunst van hypnotherapie, heeft ons daar interessante nieuwe inzichten over opgeleverd. Benieuwd hoe Kwalitiv op maat gemaakte oplossingen biedt om het bereik van de holistische diensten van Kevin Boeren Hypnotherapie te vergroten en versterken?

Wat was de vraag?

Toen Kevin bij ons aanklopte, werd hij vooral gevonden op ‘gelokaliseerde’ zoekwoorden waar bijna niemand op zocht. Dit zorgde dus niet zozeer voor extra verkeer op zijn website. Om hier verandering in te brengen, wilde Kevin hoger scoren op de lokale zoekwoorden mét zoekvolume. Maar zijn ambities reikten verder: daarnaast wilde hij ook op landelijk niveau beter scoren voor een extra boost. Een helder verhaal waarmee Kwalitiv gelijk aan de slag kon.

Wat was onze aanpak?

Om de online aanwezigheid van Kevin Boeren Hypnotherapie te versterken, kozen we voor een pragmatische aanpak die zich met name richtte op content-optimalisatie en linkbuilding. We begonnen met een grondige analyse van de bestaande website en het zoekgedrag van de doelgroep om kansen voor optimalisatie te identificeren. Daarnaast brachten we het linkprofiel in kaart, zodat we ook op dat vlak een duidelijke richting hadden.

U

Posities

66,7% meer termen op pagina 1 van Google

Bezoekers

31,3% meer bezoek in 3 maanden tijd

Vanuit die analyses zijn we maandelijks aan de slag gegaan met deze aanpak. Dat resulteerde al snel in een duurzame groei van de online vindbaarheid, wat de website veel meer relevant verkeer opleverde.

j

Content-optimalisatie

Samen met Kevin optimaliseren we de pagina’s voor relevante zoektermen en een betere gebruikerservaring. Door het aanpassen van metatags, het verbeteren van koppen en het verfijnen van de inhoud, verbeteren we de website voor zoekmachines én bezoekers.

w

Linkbuilding

Daarnaast houden we ons bezig met het verkrijgen van links naar Kevin Boeren Hypnotherapie op andere relevante websites, ook wel linkbuilding genoemd. Dit om de autoriteit van de website te verhogen, zodat op haar beurt de vindbaarheid in zoekmachines verbetert.

Wat zijn de resultaten?

Zoekwoorden

Dankzij onze inspanningen is Kevin Boeren Hypnotherapie momenteel met maar liefst 80 zoekwoorden zichtbaar op de eerste pagina van Google. Hiervan nemen 8 zoekwoorden zelfs de gewilde nummer 1 positie in!

Websitebezoek

Met zoveel meer zoekwoorden op de eerste pagina profiteert Kevin Boeren Hypnotherapie vanzelfsprekend ook van meer bezoekers. Op dat vlak is er in een periode van 3 maanden een groei van 31,1% gerealiseerd!

Wat is de ervaring?

5 sterren: gedreven organisatie die met passie jouw onderneming naar een volgend niveau brengt

Het is een gedreven organisatie die met passie echt jouw onderneming naar een volgend niveau wil brengen. De communicatie is uitstekend en ze nemen je ook goed mee in de processen die ze voor je opzetten. Ik kijk ernaar uit om te zien wat Kwalitiv mij nog gaat bieden in de komende tijd. Kortom, een aanrader als je je bedrijf op de kaart wilt zetten.

K. Boeren – Etten-Leur

Terug- en vooruitblik

Het positieve resultaat van onze gezamenlijke inspanningen benadrukt de kracht van een duurzame SEO-strategie bij het vergroten van de online vindbaarheid. We anticiperen op verdere groei voor Kevin Boeren Hypnotherapie en streven ernaar om in de toekomst nog meer indrukwekkende resultaten te behalen!

Ook een GRATIS adviesgesprek?

Kyra Ummels

Kyra Ummels

Online Marketeer

Kyra was één van de verantwoordelijken voor deze case. Benieuwd wat zij in jouw case zou adviseren? Vraag dan een 100% gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Dit gesprek kan telefonisch of bij ons op kantoor plaatsvinden. Binnen een half uur komen we vervolgens tot een doelgericht advies dat naadloos aansluit op je wensen!