Maijers Techniek

Maijers Techniek uit Kaatsheuvel heeft al ruim 25 jaar ervaring in autoaanpassingen. Deze aanpassingen zijn met name bedoeld voor mensen met een lichamelijke beperking. Naast het aanpassen van auto’s, is Maijers Techniek ook actief met het restaureren van oldtimers. Hiermee heeft de eigenaar van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hoe mooi is dat? Maijers Techniek zorgt ervoor dat zijn klant op één staat en iedere auto een aanpassing op maat krijgt!

Wat was de vraag?

Maijers Techniek heeft ons gevraagd om de website beter vindbaar te maken in zoekmachines. Dat betekende concreet: stapje voor stapje naar een hogere positie in Google toewerken, met als doel de bezoekersaantallen van (en daarmee de aanvragen op) de website te verhogen. Dit vroeg om een gedegen aanpak vanuit ons, en een beetje geduld vanuit de klant.

Waarom is dat beetje geduld bij SEO-diensten belangrijk? In een SEO-traject is het van belang om alle facetten van zoekmachine optimalisatie mee te nemen: techniek, content én populariteit. Door deze werkzaamheden geleidelijk uit te voeren, komen we namelijk tot een strategie waarbij Maijers Techniek op de lange termijn goed gevonden zal worden. En dat is natuurlijk het doel!

Waar beginnen we mee?

Ook voor Maijers Techniek is de eerste stap een scan van de website en het ‘linkprofiel’. Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek hoort vanzelfsprekend ook bij het opstarttraject. Deze werkzaamheden vormen de basis van onze verdere SEO-inspanningen. Wij kunnen vanuit hier immers aan de slag met ‘on-page’ SEO, linkbuilding en content optimalisatie.

Posities

Van 0 naar 7 termen op positie 1

Bezoekers

40,29% meer organisch bezoek

In het zoekwoordenonderzoek koppelen we de zoekwoorden als het ware aan de meest relevante pagina’s. Vervolgens ontstaat er een ‘overige’ lijst. Deze lijst bevat termen die in de toekomst mogelijk interessant kunnen zijn. Bijvoorbeeld als we de pagina’s willen uitbreiden of als de klant een nieuwe dienst introduceert. We hebben nu dus een beeld van de huidige situatie, maar óók van de richting waar we naartoe willen. Oftewel, doelgericht aan de slag met de SEO-werkzaamheden!

Wat hebben we gedaan?

Maijers Techniek neemt het SEO-pakket ‘M’ af bij Kwalitiv. Ondanks dat het niet het grootste pakket is, hebben we voor ieder pakket dezelfde basis. Dat houdt in: wij doen er alles aan om binnen het pakket de werkzaamheden te prioriteren, zodat we het best mogelijke resultaat boeken. Ook voor Maijers Techniek pakt dit goed uit. Al binnen enkele maanden ging het zoekwoord ‘auto pedalen aanpassen’ binnen Google bijvoorbeeld van plek 9 naar plek 1. Daarnaast wordt Maijers Techniek enorm goed gevonden in de lokale zoekresultaten. Niet gek dus, dat we intussen ook voor hun tweede website aan de slag zijn…

5 sterren: fijne samenwerking en communicatie

Geven duidelijke info over de voortgang van de zoekwoorden. En zeer actief met de zoekwoorden bezig! Fijne samenwerking en fijne communicatie. Kortom we zijn erg tevreden!

Carola – Kaatsheuvel

Ook een GRATIS adviesgesprek?

Agnes Broekkamp

Agnes Broekkamp

Online Marketeer

Agnes was één van de verantwoordelijken voor deze case. Benieuwd wat zij in jouw case zou adviseren? Vraag dan een 100% gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Dit gesprek kan telefonisch of bij ons op kantoor plaatsvinden. Binnen een half uur komen we vervolgens tot een doelgericht advies dat naadloos aansluit op je wensen!