• Nieuwsbrief
  • Inloggen
013 - 369 9 367
info@kwalitiv.nl

Zoekmachine marketing

SEM: zoekmachine marketing

SEM staat voor search engine marketing, in Nederland beter bekend als zoekmachine marketing. Zoekmachine marketing omvat de werkzaamheden die ervoor zorgen dat een website beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. SEM kan verder worden opgedeeld in zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

Welke vorm van zoekmachine marketing?

Wellicht vraagt u uzelf af voor welke vorm van zoekmachine marketing u het beste kunt kiezen. Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Wanneer u bijvoorbeeld op korte termijn producten wilt verkopen via uw webshop, dan is het aan te raden om aan de slag te gaan met zoekmachine adverteren. U kunt dan immers binnen enkele ogenblikken hoog in de zoekresultaten van Google terechtkomen. In andere gevallen kan zoekmachine optimalisatie een betere optie zijn, maar een combinatie van beide deelgebieden is ook mogelijk. Wij kunnen u hierin uiteraard adviseren.

Betaalbaar zoekmachine marketing bureau

Wanneer u op zoek bent naar een zoekmachine marketing bureau dan bent u bij Kwalitiv aan het juiste adres. De laatste jaren hebben we namelijk al veel websites topposities bezorgd, waarvan u in ons website portfolio enkele voorbeelden aantreft. Een groot voordeel is dat ons tarief voor SEM erg laag ligt, waardoor het ook voor de wat kleinere ondernemingen mogelijk wordt om stappen te zetten op het gebied van zoekmachine marketing.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is geschikt voor ondernemingen die een langetermijnstrategie hanteren en niet direct resultaten hoeven te zien.

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren is een goede keuze wanneer u op zeer korte termijn resultaten wilt behalen met uw website.